Szórakozás

Érdekes napja lehetett azoknak, akik elhajtottak a 20 percen keresztül kemény pornót sugárzó hirdetőtábla mellett

20 perc elég sok idő, remélhetőleg senkinek nem vonta el a figyelmét – írja az amerikai Huffington Post.

Azok, akik jó időben voltak jó helyen, az Egyesült Államokban, egészen pontosan Michiganben található Auburn Hillsnél, nem mindennapi élményben lehetett részük. Az arra járó autósoknak igyanis nem mást vetített egy nagy hirdetőtábla, mint pornót. A rendőrség beszámolója szerint számos bejelentés érkezett hozzájuk, minden telefonáló arról számolt be, hogy az egyik hirdetőtábla nem a megszokott reklámokat és információkat mutatja, hanem szexet.

Az egyik szemtanú elmesélte, hogy nem hitt a szemének, mit lát vezetés közben, emiatt majdnem karambolozott is.

Dr Justin Kammo azt is elmondta, hogy mit látott a felvételen: egészen pontosan leszbikus pornót. Egy kamionos pedig arról nyilatkozott, hogy mikor meglátta a felvételeket, azt hitte, csak egy közeli Strip Bar promója, és a lényeget már nem fogják mutatni. Végül a lényeget is mutatták, összesen 20 percen keresztül ment a pornó.

Ha nem akarsz lemaradni a celebhírekről…

akkor neked szól legújabb Facebook-oldalunk, a Nejlon, ahol éppen egy szuper közösség épül és ahol a hazai híres és/vagy érdekes emberek vannak a középpontban.

A körülmények miatt érthető módon kevés felvétel készült a pajkos hirdetőtábláról, de egy gifet azért sikerült csinálni róla egy Twitter-felhasználónak.

A rendőrség egyébként már vizsgálódik az ügyben, hogy hogyan történhetett meg az incidens.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik