Szórakozás

Szakértő szerint az amishok közt könnyű lenne elrejteni, de Tekashi69 nem akar tanúvédelmi programba menni

Egy szakértő szerint pedig nem a tetoválások eltávolításával lesz igazán probléma.

Tekashi69 a bíróságon kifejtette, hogy nem szeretne részt venni a tanúvédelmi programban, inkább csak szeretné, hogy szabadon engedjék, a zenéből bejött pénzéből pedig testőröket fizetne, hogy védje testi épségét, ugyanakkor mindenki azon pörög, mi lesz az arctetoválásaival. Ügyvédje szerint még nincs döntés az ügyet illetően, de neki kell meghoznia majd ezt, mert senkit sem lehet belekényszeríteni a tanúvédelmi programba, írja a DailyMail.

Arlene Violet, Rhode Island volt vezető ügyésze elmondta, hogy vannak helyek, ahol a kutya se ismerné fel a rappert. Violet egyébként a társszerzője egy könyvnek, ami gengszterek eltüntetéséről szól a tanúvédelmi programban.

El lehet helyezni mennoniták közösségébe, vagy amishok közé, ahol nem hallgatnak rap zenét.

Egy tetováláseltüntető szakértő szerint pedig nem is igazán a hosszú és fájdalmas procedúra az igazán nehéz, hanem utána a nyomai, ami alapján a rapper biztosan gyanús lesz.

Emberek próbálják leégetni, vagy műtéti úton eltüntetni, ezek mind kiszedik a tintát a bőrből, de a probléma, hogy megnyitják a bőr legfelső rétegét, ami miatt sebhelyek maradnak majd.

Ha nem akarsz lemaradni a celebhírekről…

akkor neked szól legújabb Facebook-oldalunk, a Nejlon, ahol éppen egy szuper közösség épül és ahol a hazai híres és/vagy érdekes emberek vannak a középpontban.

Kiemelt kép: SMXRF/Star Max/GC Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik