Szórakozás

Aaron Carter új arctetkója az arctetkók Aaron Cartere

Nem nagyon láttunk még ennél rosszabbat.

A közhiedelemmel ellentétben nem minden arctetoválás ronda. Aaron Carteré viszont az, nagyon. Leginkább úgy néz ki, mintha valaki emlékezetből próbálta volna lerajzolni Jézust a töviskoronával, és valamiért bajuszra emlékezett volna a legtöbb Jézus-ábrázolásról.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

@johnnydangandco you’re the greatest in the game everyone needs to know and they will after THIS PIECE #LION #customjewelry #LMG GANG

Aaron Carter (@aaroncarter) által megosztott bejegyzés, Szept 28., 2019, időpont: 1:35 (PDT időzóna szerint)

Mellékesen a szeme alá is került egy love felirat. A szem alatti vagy feletti feliratos tetkó szintén nem feltétlenül rossz dolog, bármennyire is szokatlan legyen, de annyira elcsépelt a love szót tetkóként varratni, hogy ezt is minek.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

IM THE BIGGEST THING IN MUSIC RIGHT NOW. I CANT BE DENIED. FACT CHECK ME. #unstoppable #LMG #SilenceBreaker

Aaron Carter (@aaroncarter) által megosztott bejegyzés, Szept 28., 2019, időpont: 4:23 (PDT időzóna szerint)

De talán nem is ez a legrosszabb, ahogy erre egy Twitter-felhasználó felhívta a figyelmünket, hanem a be nem fejezett Európa-térkép, amit szintén mintha emlékezetből rajzolt volna valaki, aki bukott földrajzból. Leborulunk azelőtt, aki képes rajta megmutatni Magyarországot.

Emberek, az igazi sztori nem az, hogy Aaron Carternek arctetoválása van mostmár, hanem az, hogy Aaron Carternek van egy befejezetlen, de ugyanakkor rosszul rajzolt Európa-térkép a bicepszén, szóval nem tudjuk, hogy ez a Z-listás celeb mint gondol a Koszovó-Szerbia ügyről. Koncentráljunk az igazi hírre itt!

Kiemelt kép: Instagram / @aaroncarter

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik