Szórakozás

Az utcán vígan bicajozva találták meg a hatalmas kutyajelmezt

Ritkán látni ennyire nyíltan furikázni valakit egy lopott cuccal.

Még szeptember közepén lopták el a Prince George Humane Society nevű állatmentőktől egy emberméretű kutyajelmezt. Azóta több bejelentés is érkezett a rendőrséghez, hogy egy kutyajelmezes ember hajt az utcákon egy kicsi biciklivel.

Azt hittem Vili, a prérifarkas az. Ez Prince George belvárosa. Sosem tudhatott, mit fogsz látni. Szóval csak mosolyogtam és vezettem tovább

– nyilatkozta a CBC kanadai oldalnak egy helyi tanár, Susan Phillips, aki a bíróság felé látta menni a kék szemű, bozontos farkú és nagy orrú plüss maskarát. Phillips nem tudott arról, hogy a jelmez lopott.

Chance, a husky az állatmenhely kabalája, ott szokott lenni nyilvános programokon és gyerekeket szórakoztatnak vele születésnapokon.

A szervezet elnöke, Terri Lube azt mondta, hogy nem gondolták, hogy egyszer viszontlátják a jelmezt, egy ilyen 3000-5000 kanadai dollárt ér, vagyis úgy 650 ezer és 1,2 millió forint közötti összegbe kerül.

Közzétette: PG Humane Society – 2019. augusztus 24., szombat

 

Prince George nem éppen a legjobb hely jelenleg Kanadában. Az utóbbi időben tolvajok szinte mindent minden mozdíthatót elloptak, meg azt is, ami nem mozdítható. A kanadai lap szerint teherautótól kezdve, gumiabroncson, kerítésen, jakuzziin át egy kis házig, mindent. És persze sok esetben ezek sosem kerülnek vissza a gazdájukhoz.

Egy kutyajelmezes azonban többször is felbukkant a bicaján a város utcáin.

Egy nőt letartóztattunk, de elengedtük a nyomozás további szakaszára

– közölték a rendőrségtől, akik hétfőn vissza is szolgáltatták a kosztümöt az állatmentőknek, ahol most azt találgatják, hogy hogyan tisztítják ki, mert eléggé megviseltté vált az elmúlt hetek alatt.

Kiemelt kép: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik