Szórakozás

Jon Cryer tagadja, hogy Demi Moore vette el a szüzességét

De elmondta, nem csoda, ha a színésznő azt hitte.

Demi Moore kiadta memoárját, amiben nyers őszinteséggel beszél az életéről. Egy ponton például kifejezi bűntudatát azzal kapcsolatban, hogy 21 évesen kihasználta az akkor még csak 18 éves Jon Cryert. A két színész a Fotós szerelem című közös filmjük forgatásán jött össze.

Egy fiatal klubénekest játszottam, Jon Cryer pedig egy 19 éves fotóst alakított, aki beleszeret, legelső szerepében. Jon belém zúgott a való életben is, és elvesztette a szüzességét, amikor azt a filmet forgattuk. Fájdalmas belegondolni, hogy mennyire érzéketlen voltam az érzéseivel, és elloptam tőle valamit, ami egy nagyon fontos és gyönyörű pillanat lehetett volna számára.

Cryer viszont megnyugtatta Moore-t, számol be róla a JustJared, hogy nem vele vesztette el a szüzességét, de nem csoda, hogy azt hitte.

Nos, a jó hír, hogy nem kell rosszul éreznie magát emiatt többé, mert bár nem csoda, hogy ezt feltételezte rólam, tekintve, hogy mennyire voltam éppen technikás akkor még, meg mennyire meglepett volt az arcom közben, de valójában középsuliban vesztettem el a szüzességemet. De a másik részében igaza van, teljesen oda voltam érte egy nagyon nehéz időszakában az életének. Csak szeretettel tudok rá gondolni, és semmit nem bántam meg abból, ami történt.

Ritka, hogy egy sztorinak az legyen a pozitív vége, hogy valaki nyilvánosan bevallja, hogy 18 évesen nagyon rossz volt a szexben.

Kiemelt kép: Leon Bennett/WireImage

Ajánlott videó

Olvasói sztorik