Szórakozás

Hatalmas felháborodást váltott ki a kétéves kislányával gumiköteles ugrást végrehajtó malajziai apa

Kiskorú veszélyeztetése miatt, eljárás indult az apa, és az ugrást szervező cég ellen.

Óriási felháborodást váltott ki egy Instagram-videó, amin az látható, ahogy egy fiatal férfi egy kislányt magához szorítva hajt végre „bungee swing” ugrást egy hídról – írja a New York Post.

A felvételen Redha Rozlan, malajziai reality-celeb, és kétéves kislánya, Mikaela látható. Az ugrást Malajziában, Kuala Kubu Bharu település mellett, egy hatvan méteres hídról hajtották végre.

A felháborodott hozzászólóknak Rozlan azt írta, hogy a kislány biztonságban volt, teljes védőfelszerelést viselt, és annyira élvezte az ugrást, hogy azt kérte, csinálják még egyszer. A leírtaknak ellent mond, hogy a felvételen látszik, hogy a kislány nem visel bukósisakot, míg az apja igen.

Goh Siu Lin, gyermekjogi ügyvéd azonban úgy véli, az apa túl messzire ment, hiszen a gumiköteles ugrás egy veszélyes extrémsport, amiben egy gyerek könnyen megsérülhet. Andrew Khoo emberi jogi ügyvéd szerint, az eset a gyermekvédelmi törvény egyértelmű megszegése,

A Free Malaysia Today című lap szerint az apa, és az ugrást szervező, Rentas Adventures nevű cég ellen is eljárás indult kiskorú veszélyeztetése miatt. A vállalkozás korábban is megosztott már egy hasonló videót, amin egy szülő a kisgyermekével együtt hajtott végre gumiköteles ugrást.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik