Szórakozás

Rágyújtott az utcán egy utahi férfi, aztán olyat tettek vele, hogy még most is alig hiszi el

A férfi úgy tudta, nyugodtan dohányozhat azon a helyen, de egy étteremtulajdonos másképp gondolta.

Poroltóval fújt arcon egy cigarettázó férfit Alex Jamison étteremtulajdonos pénteken, a utahi Salt Lake Cityben. A dohányos Jon Bird a történtek miatt be fogja perelni Jamisont – írja a brit Metro.

Az esetről készült videót Bird osztotta meg a Facebookon. Azt írja, egy művészeti fesztivál szervezésében segédkezett, ezért járt a Gallivan Centerben. Mielőtt rágyújtott, megkérdezett egy biztonsági őrt, hogy dohányozhat-e a területen, és azt a választ kapta, hogy egész nyugodtan.

Bird azonban alig szívott bele a cigarettájába, megjelent Jamison, aki azt követelte tőle, hogy azonnal nyomja el a cigijét. Az étteremtulajdonos arra a uthai törvényre hivatkozott, ami megtiltja a dohányzást minden üzlet bejáratától számított 25 lábnyi (7,62méteres) körzeten belül. Jamison megfenyegette Birdet, hogy ha nem hagyja abba a dohányzást, lefújja a nála lévő poroltóval.

Miután Bird tovább cigarettázott, Jamison beváltotta a fenyegetését. Bird rendőrt hívott, de mire az egyenruhások kiértek, az étteremtulajdonos elhagyta a helyszínt. A rendőrség nem adott ki információt az üggyel kapcsolatban, így azt sem tudni, hogy indítottak-e eljárást.

Bird közölte, ügyvédet keres, és pert indít Jamison ellen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik