Szórakozás

Ördög Nóra megmutatta a ruhát, amiben megkérték a kezét és amiben szülni ment

És persze a hozzájuk tartozó sztorit is elmesélte.

A műsorvezető Korn Anita YouTube sorozatának vendége volt, ahol megmutatta ruhatára legmeghatározóbb darabjait és az is kiderült, hogy elég nagy gyűjtögető. Szokott ugyan szelektálni, de még soha életében nem fordult elő vele az, hogy szemetesbe rakott egy darabot.

Szerintem még az életben nem volt, hogy én kukába dobtam volna valamit. Még ha teljesen szét van szakadva, akkor is hónapokig pakolgatom jobbra-balra, aztán valaki más tűnteti el. Nem tudom ahhoz milyen erőnek kell lenni, hogy valaki a kukába kidobjon egy ruhadarabot

– mondta Ördög Nóra, aki aztán megmutatta azt a fast fashion maxiruháját, amit akkor viselt, amikor Nánási Pál megkérte a kezét Barcelonában. (15.50-től)

Majd előkerült egy csíkos ruha is, ami akkor volt rajta, amikor elindult megszülni a második gyerekét.

Ez azért nevezetes, mert ebben mentem szülni a kisfiamat. Ezt nem így terveztem. Én az az anyuka vagyok, aki gondosan kitalálta, hogy még szülni is megfelelő színű manikűrben megy, de a kisfiamat egy picit túlhordtam. Akkor már türelmetlen voltam, hogy vajon mikor jön, de arra a vasárnapra pont nem gondoltam, amikor végül beindult a szülés.

Kiemelt kép: YouTube/Ruhastory – kornanita

Ajánlott videó

Olvasói sztorik