Szórakozás

Hasba fejelés, csaló férj, bizarr örökbefogadás: a brit modell elmesélte a legmeredekebb tinderes élményeit

Jodie Weston háromszor is megégette magát - írja a Mirror.

A 26 éves modell, Jodie Weston csak nemrég kezdte el ezt az online ismerkedés dolgot, de úgy látszik az időszak nem tartott sokáig neki, mivel a kezdetek igencsak rosszul sikerültek. Weston a tinderes élményeiről a Channel 5 nevű csatornának mesélt a meglehetősen bizarr randikról. A modell első találkozója elég furán indult, egy olyan férfival randizott, aki a székével folyamatosan előre dőlt, akárcsak egy gyerek.

Az ismerkedésnek akkor lett vége, amikor a férfi elveszítette az egyensúlyát és szó szerint hasba fejelte Westont.

A második alkalom sem sikerült jobban, amikor a modell egy moziban találkozott a Tinder-meccsével. A pár elindult a filmre, beszélgettek, ismerkedtek, majd hirtelen a semmiből megjelent egy sikítozó dühös nő. Bár hivatalosan nem derült ki, de a nő valószínűleg a férfi felesége volt. A modell csak annyit tudott mondani, hogy sok szerencsét, és otthagyta a veszekedő párt. A legbrutálisabb randi egyértelműen a harmadik volt.

A nő megismerkedett egy férfival, akivel közel is kerültek egymáshoz. A férfi aztán elkezdett furán viselkedni, levakarhatatlan volt. Weston nem akart vele többet találkozni, de az udvarlója képes volt órákat a lakása előtt tölteni, hogy beengedje. Egy idő után a férfi csivavája is képbe került, de szegány állat időközben elpusztult, állítólag azért, mert borzalmas ételeket kapott: nassolnivalót és üdítőt. Akárhogy is, a lány megsajnálta a férfit, ezért továbbra is beszélt vele.

A férfi kierőszakolta, hogy ő is elutazhasson a lány szüleihez, ahol aztán arra kérte Weston mostoha apját, hogy fogadja örökbe.

Az hazatérés után a modell már mindenképp szakítani szeretett volna, de időközben megjelent a férfi egy gigantikus plüss medvével. A lány elmesélte, hogy a szakítás után a férfi rendőrséggel fenyegetőzött, ugyanis vissza akarta kapni a medvét. Jodie Weston ezek után úgy döntött, hogy inkább élőben ismerkedik és egy életre otthagyja a Tindert.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik