Szórakozás

Megkérdezték a Drót alkotóját, hogy látta-e a Drótot

A kérdezőnek valószínűleg fogalma se volt, hogy kinek teszi fel a kérdést.

David Simon számtalan kritikailag elismert sorozatnak az alkotója, legismertebb munkája viszont határozottan a sokak által minden idők legjobb sorozatának kikiáltott Drót, de az HBO-n jelenleg is fut Fülledt utcák című szériája.

A pornó aranykora tett be a striciknek
A Fülledt utcák második évada tovább kalauzol minket a 70-es évek New York-i szexiparában.

Ugyanakkor Twitteren leginkább politikáról szokott tweetelni, sokan többek közt azért is követik. Legutóbb Joe Biden Demokrata elnökjelölt mesélt egy sztorit arról, hogy bizonyos Corn Pop nevű gengszter egyszer megfenyegette, a név pedig annyira kitaláltnak tűnt, hogy egy felhasználó viccből megkérdezte Simont, hogy az egy karakter volt-e a Drótban. Simon válaszként elmondta, hogy sokkal furább utcanevekkel is találkozott már. Erre valaki ezt írta neki:

Láttad a Drótot, amit egy visszavonult bűnügyi riporter írt, aki Balitmore-ban közreműködött egy helyi visszavonult kábítószeres ügyekkel foglalkozó rendőrrel? Realisztikusan próbálja bemutatni a bűnbandák tevékenységét. Szóval biztos vagyok benne, hogy ez a megjegyzés egyfajta elismerése annak, hogy Trump a saját fantáziaverziójára csavarja a valóságot.

Simon válaszként csak hitetlenkedve csak megismételte a kérdést, hogy vajon látta-e a Drótot. Többen rögtön viccből elkezdték ajánlgatni neki a saját sorozatát, természetesen, hogy igazán néznie kéne.

Kiemelt kép: HBO

Ajánlott videó

Olvasói sztorik