Szórakozás

Millie Bobby Brown elnézést kért, amiért levegővel kenegette az arcát

Ilyen az, amikor egy 15 éves próbálja felfuttatni az arcápolási termékeit.

A még mindig csak 15 éves Millie Bobby Brown most dobja piacra sajátmárkás arcápolási termékeit – mert még nincs elég celebnévvel elátott krém a világon –, ezeket pedig saját maga is szeretné bemutatni használat közben. Na ezért is készült el napokkal ezelőtt egy videó, ahol a színésznő kenegeti az arcát az arcradírjával, ami nagyon szuper, hogy megmutatja a többi 15 éves kislánynak, hogy miként pucolják le a koszt az arcukról, a probléma csak az, hogy a videón Millie Bobby Brown a csupasz, száraz kezével simogatja az arcát, és csak úgy tesz, mintha bekenné azt valamivel, miközben arról beszél, hogy milyen jó érzés ahogy a krém az arcához ér.

Nyilván mindenki azonnal észrevette a dolgot, ezért a színésznő kénytelen volt bocsánatot kérni, ami legalább olyan szerencsétlenre sikerült, mint a videója.

Még mindig tanulom, hogy miként mutassam be az arcápolási rutinom, még ismerkedem a helyzettel, nem vagyok profi. Azt gondoltam, hogy oké lesz aznap este egy gyors videó, amin leutánzom a rutinomat, de rosszul sült el. Értem és köszönöm a visszajelzéseket ezzel kapcsolatban, kérem továbbra is osszátok meg velem a gondolataitokat, én is így teszek majd.

És akkor most a végére itt van az ominózus videó, jó szórakozást!

Kiemelt kép: Instagram/Millie Bobby Brown

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik