Szórakozás

Kulcsár Edina elmondta, mit csinált egy nappal a szülés előtt

Volt ideje felkészülni, hogy jól nézzen ki.

A modell fia, Medox szeptember 11-én 1 éves lett, amiről Kulcsár Edina magához képest visszafogottan emlékezett meg.

El sem hiszem, hogy Medox ma 1 éves lett. Ha ötvenszer nem kezdtem el írni ezt a posztot, akkor egyszer sem. Nehéz szavakat találni. 1 éve valóra vált a legnagyobb vágyam azzal, hogy édesanya lettem. Álmomban nem gondoltam volna, hogy létezik ekkora boldogság. Írhatnék még tömérdek mennyiségű karaktert arról, hogy mit szeretek benne, hogy mennyi mindent köszönhetek már most neki és, hogy mit meg nem tennék érte, de most nem fogok, mert nagyon sokáig írnék. Nagyon szépen köszönjük mindenkinek, aki gondolt ránk!

– írta a közösségi oldalán Kulcsár Edina, aki egy nappal korábban arról is beszámolt, hogy mit csinált a szülés előtti napon.

Tisztán emlékszem erre a napra. Ilyenkorra már jócskán a kezemben kellett volna tartanom Medoxot, de valamiért nem akart jönni. Behívott a dokim a rendelőbe, hogy megnézzük mi a helyzet. A részletekkel nem untatnék senkit, de lényeg a lényeg, azt mondták, hogy nem szülhetem meg a kisfiam természetes módon, mert kockázatos. Egy kicsit el voltam keseredve, hiszen erre készültem fejben 9 hónapon keresztül, de gyorsan elhesegettem ezeket a gondolatokat, hiszen tudtam, hogy Medi egészsége a legfontosabb. Kaptam egy időpontot, ami másnap reggel 7-re szólt. Hirtelen nem is tudtam mit kezdeni az érzéseimmel. Tudtam, hogy már csak egyet kell aludni és anyuka leszek. Muszáj volt valamivel elterelnem a figyelmemet, ráadásul így, hogy tudtam másnap kórházba megyek, elfutottam befonatni a hajam. Sokat hallottam a császármetszésről és féltem, hogy hetekig nem fogok tudni hajat mosni. Elintéztem még egy két dolgot, aztán egész este Csutit nyugtattam, akire rá sem ismertem. Ő sokkal jobban izgult mint én.

Kiemelt kép: 24.hu/Berecz Valter

Ajánlott videó

Olvasói sztorik