Szórakozás

Tom Holland elárulta, hogy mit tanult mentorától, Robert Downey Jr.-tól

Vasember rögtön a szárnyai alá vette a forgatásokon.

Tom Hollandet nem fogjuk látni többé a Marvel közös univerzumában, hála annak, hogy nem tudott megegyezni a Sony a Disney-vel, miután utóbbi szerette volna újratárgyalni a karakter jogairól szóló szerződést, amit kötöttek. A színész nemrég arról mesélt, hogy Robert Downey Jr. hogyan vált a mentorává a Marvel-filmek forgatásán és mi az, amit tanult Vasember megformálójától a közös forgatások során, írja a Comicbook.

Néha nem is kell tanácsot kérned. Csak hátralépsz és nézed az embereket, akiket csodálsz. A csodálatos dolog Robert Downey Jr.-ral kapcsolatban, hogy ő valószínűleg a leghíresebb filmsztár a bolygón. A legnagyobb filmsztár a bolygón, érted? De mindig korábban érkezik, tudja az összes stábtag nevét, tudja mindig a szövegét. Profi, kedves, és törődik másokkal.

Elmesélte az egyik korai élményét is vele, amikor észrevette Downey rajta, hogy beteg, úgyhogy rögtön próbált segíteni neki, és megtanulta tőle és a Bosszúállók többi alaptagjától, hogy sztárként is szerénynek kell maradni.

Beteg voltam a forgatáson egy nap és nem is ismertem személyesen ezt a fickót. Ő meg mondta nekem, hogy menjek a lakókocsijába és próbál segíteni. Elkezdett beszélni hozzám és kissé a szárnyai alá vett. Ijesztő bekerülni a Marvel-univerzumba, nehéz folyamat. Mármint, az, hogy ötezer ember előtt ülsz, az egy teljesen átlagos dolog lesz. Naponta előfordulhat. A dolog, amit tanultam tőle, Chris Evans-tól, meg Scarlett Johanssontól, hogy attól, hogy a csúcson van, még nem jelenti azt, hogy lehet seggfej másokkal.

Kiemelt kép: Todd Williamson/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik