Szórakozás

Lánya szétoltotta Alec Baldwint

Méghozzá színpadon egy rakás ember előtt.

Hétvégén felvették a Comedy Central általában évente megtartott celeb roastját, aminek a lényege, hogy egy megosztó, vagy éppen közutálatnak örvendő híres ember végignézi, ahogy szintén híres barátai és egy rakás komikus egy órán keresztül durva vicceket süt el a kárára, hogy aztán maga is visszaolthasson a végén mindenkit. Az idei kiadásban Alec Baldwin vállalta be, hogy lesz a viccek fő céltáblája, de az Entertainment Tonight beszámolója szerint senkitől nem kapott annyira vicces sértéseket, mint Kim Basingerrel közös lányától, Ireland Baldwintól.

Nem könnyű egy ikonikus filmsztár lányának lenni, de most nem azért vagyok itt, hogy anyámról és az Oscar-díjáról beszéljek.

Utalt arra, hogy míg anyja Oscar-díjat nyert a Szigorúan bizalmasért, addig Baldwinnek sose jött össze az aranyszobor. De finoman utalt a 2007-ben kiszivárgott hangüzenetet is, amin apja goromba, agyatlan kis disznónak nevezte.

Nem olyan apa volt, akivel lehetett labdaelkapósat játszani, de legalább néha dobált felém dolgokat.

Utalt apja szerepére is a Mission: Impossible-filmekben, pontosabban annak kapcsán a cím jelentésével elsütött egy viccet apja kárára.

Lehetetlen küldetésnek én azt hívom, amikor próbálom rávenni, hogy bocsánatot kérjen.

A műsort vezető Sean Hayes is viccelődött Baldwin lányához intézett kiszivárgott hangüzenetével.

Nem aggódj, Alec. Bármit is mondok ma neked az este folyamán, semmi sem lesz gonoszabb annál, mint amit a lányodnak mondtál hangüzenetben.

Hamarosan a teljes műsort megtekinthetjük majd, ahol látható lesz Caitlyn Jenner és Robert DeNiro is.

Kiemelt kép: Kevork Djansezian/VMN19/Getty Images, Comedy Central

Ajánlott videó

Olvasói sztorik