Szórakozás

Gáspár Evelin: A hivalkodás a cigányok vérében van

Néha jól esik neki, ha hergelheti az embereket.

Az Ázsia Expressz óta úgy érzi, pozitívan változott a megítélése, de persze a rosszindulatú kommentek nem tűntek el teljesen a közösségi oldaláról. Éppen ezért szeret Gáspár Evelin néha visszaszúrni és olyan fotókkal bosszantani az embereket, amin például luxusautókkal pózol.

Nem vagyok Demcsák – mondta Gáspár Evelin Pachmann Péternek
Viccesen odaszúrt Ázsia Expressz 2-s vetélytársának.

A hivalkodás a cigányok vérében van, azt is szeretik megmutatni, ami nincs. Néha jól esik. Annál a képnél pont eszembe jutott, hogy hergelném kicsit az embereket, kíváncsi voltam, mit vált ez ki belőlük. Szeretem a szép dolgokat, szerencsére meg is adta ezeket a Jóisten

– mondta az nlc-nek Gáspár Evelin, aki hozzátette, a családja megfizette annak az árát, hogy most így élhessen.

Azért, hogy nekem ilyen autóm legyen, a szüleim a kirakatban éltek. Az egész gyerekkoromat a kamerák előtt éltem, amit egy időben nehezen dolgoztam fel. Aki ezeken átmegy, nem sajnálná tőlem… Tíz évet forgattunk azért, hogy most ilyen életünk legyen. Szerintem sokakban az is benne van, hogy még cigány is vagyok, lenéznek, és még irigyek is ránk.

Az interjúban Gáspár Evelin a magánéletéről is beszélt. Kiderült, hogy miért ért véget a legutóbbi párkapcsolata és hogy emiatt milyen elvárásai vannak a férfiakkal szemben.

Az ex barátom kapcsán eléggé megkárosodtam anyagilag, és húztam egy határt. Ami nekem megvan, saját lakás, saját autó, azt elvárom a páromtól is. Az előző pasimnak nem volt, ezért én voltam a taxis, meg a főbérlő is. A végén nagyon csúnyán váltunk el, még azt is mondta, nem tudja, hogy állhatott le velem, de inkább nem részletezném tovább. Biztos hibás voltam én is, de én sosem vágnék ilyen dolgot mások fejéhez. Ekkor úgy döntöttem, előre leszögezek pár dolgot, és majd akkor lesz valakim, ha megugorja ezeket.

Kiemelt kép: Instagram/@evelingaspar

Ajánlott videó

Olvasói sztorik