Szórakozás

Hiányzott a Jazz+Az? Geszti most egy Ma jól vagyok-feldolgozással és DR BRS-sel támad újra

Húsz évvel ezelőtt Magyarországon tényleg mindenki Jazz+Azt hallgatott, még az is, aki nem akart, hiszen tényleg mindenhol ez szólt. És most is ez fog szólni, ugyanis Geszti Péter mellé beállt DR BRS, és kicsit újradolgozták a Ma Jól vagyok című számot.

DR BRS az elmúlt időszakban viszonylag sok régi magyar slágerhez nyúlt hozzá, például a Hol van az a lányhoz, vagy a Tűzvarázslóhoz, vagyis egyáltalán nem váratlan, hogy most a Jazz+Az dalai következtek, pláne mert az együttes amúgy is újra összeáll, hogy 2020 januárjában az Arénában koncertezzenek.

20 év után újra összeáll a Jazz+Az
Jövő év elején fognak újra koncertezni.

A Ma jól vagyok újradolgozásához videóklip is készült, amiben Geszti Péter mellett feltűnik Kozma Orsi, Váczi Eszter, Behumi Dóri és még Dés László is. És aki nagyon figyel, az észreveheti, hogy egy kevés új szöveget is kapott a dal.

Aki pedig azt hinné, hogy ennél többet már nem fog kapni a januári koncertig, az nagyon téved, ugyanis a Jazz+Az még tervez meglepetéseket, DR BRS után például Lotfi Begivel közösen. Erre viszont novemberig kell várni, úgyhogy addig is mindenkinek jó izgulást!

Kiemelt kép: Instagram/DR BRS

Ajánlott videó

Olvasói sztorik