Szórakozás

Lopással vádolja Ariana Grande stábját a RuPaul’s Drag Race egyik sztárja

Állítja, lemásolták a külsejét a 7 Rings klipjéhez.

Ariana Grande jelenleg éppen perben áll a Forever 21 márkával, ami az ő arcképével árult ruhákat a beleegyezése nélkül a kereset szerint, ezért 10 milliót követel rajtuk. Erre reakcióként a RuPaul’s Drag Race sztárja, Farrah Moan Twitteren jelezte, hogy amúgy Grande, pontosabban a stábja lenyúlta az egyik külsejét az énekesnő 7 Rings című klipjéhez.

Ariana adhatna százalékot abból a 10 millióból, tekintve, hogy a stábja szó szerint küldött rólam egy képet a dizájnerének, aki azért kapta a pénzét, hogy lemásolja a külsőmet a negyedik All Star évadból. Végre megismerkedtem a dizájnerrel és elpletykálta nekem. Gondolom queer művészektől lopni profitért teljesen rendben van.

Ugyanakkor jelezte, nem az előadóra haragszik, aki valószínűleg nem is tudott erről az egészről, hanem a stábjára, akik simán megcsinálták ezt a tudta nélkül.

A fő hibás a stábja. Ha az a királynő nem alkotta volna újra, találtak volna valaki mást, aki viseli helyette. Ha a stábot hibát vét, annak te iszod meg a levét.

Egy harmadik tweetben egyébként megjegyezte, hogy nem kell aggódni amiatt, hogy perelni fog miatta, szimplán csak ki kellett adnia ezt magából.

Kiemelt kép: Kevin Mazur/Getty Images, AG

Ajánlott videó

Olvasói sztorik