Szórakozás

Hihetetlen, de létezik: Anglia legolcsóbb Airbnb szállása egészen elképesztő

Anglia legolcsóbb Airbnb szállása kiváló helyen, a kenti Sheppey-szigeten, a tengerparti strandtól csak egy ugrásra van. Az ára mégis meglepően kedvező: mindössze 8 fontba, plusz 1 font kezelési költségbe, vagyis összesen alig több, mint 3 ezer forintba kerül egy éjszakára. Ha ezek alapján úgy gondolja, a történetben muszáj lennie valami buktatónak, igaza van.

Anglia legolcsóbb Airbnb szállása egy egyszemélyes sátor, egy ház aprócska hátsó udvarán. A szállás azért nem nélkülöz minden komfortot: a vendégnek rendelkezésére áll egy darab konnektor, folyó víz egy csapos befőttesüvegből, gumimatrac, hálózsák, és külön sátorban, egy kempingvécé – írja a Mirror című brit bulvárlap.

Fotó: Airbnb

A szállás tulajdonosa Desiré Cyprien azt mondja, a kis hátsóudvart évekig felverte a gaz, aztán amikor a párja végre rávette magát, hogy rendbe tegye, rájöttek, hogy sokkal nagyobb hely, mint gondolták. Mivel a szigeten öt szállás, többek között egy lakókocsi kiadásával is foglalkozó nő mindig kacérkodott egy sátor szuperolcsó kiadásának lehetőségével, úgy döntött, belevág.

A sátor eddig csak ötcsillagos értékelést kapott, igaz, eddig csak egyetlen vendége volt. A Constance nevű nő azt írta, az ágy nagyon kényelmes volt, és felejthetetlen volt korán reggel, mindössze két életmentő társaságában úszni a tengerben. Út közben még egy medencét is talált, ami mellett kényelmesen lezuhanyozhatott.

(A sátorszállásról további képeket IDE kattintva, az Airbnb oldalán talál.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik