Szórakozás

Vajna Tímea: A volt barátom megvert és megerőszakolt, akkor fordultam Andyhez

Hamarosan megjelenik egy új könyv, ami Andy Vajnával foglalkozik, a könyvben pedig olvasható lesz egy interjú Vajna Tímeával, aki Návai Anikóval beszélgetett a férjével eltöltött évekről. Ebből a műből közölt most részleteket a Story magazin.  

Vajna Tímea az egyik beszélgetés során elmondta Návai Anikónak, hogy a Nobu nyitása miatt ismerkedett meg Andy Vajnával, ugyanis egy barátja Vajna sofőrjének a haverja volt, a hoszteszlányokat pedig Vajna Tímea szállította.

Azzal kezdte, hogy tegeződjünk, mert ő amerikai és nyugodtan tegezhetem. Leültünk az étteremben, és egyből azzal kezdte, hogy gyönyörű a szemem. Én meg bebandzsítottam, és ez nagyon tetszett neki. Utána megint szeretett volna velem találkozni, de hiába hívogattatott a sofőrjével, legalább három hónapig vagy nem vettem fel a telefont, vagy azt mondtam, hogy nem érek rá, vitorlázni megyek a barátaimmal. Mert ódzkodtam tőle, hogy mit akarhat tőlem ez az idős pasi

– mondta Vajnáné, aki aztán a kérdésre, hogy végül hogyan engedett fel, azt válaszolta:

A volt barátom feljött hozzám, megvert és megerőszakolt. Akkor fordultam Andyhez, hogy tud-e nekem ajánlani egy ügyvédet. Felajánlotta, hogy megvéd és segít bármiben, ha szükségem van rá. (…) Nem voltam jól lelkileg, mindig felmentem hozzá az Abos utcai lakására, és mint két lelki sérült ember, beszélgettünk egymással. Benne még friss volt a fia elvesztése utáni fájdalom, bennem meg a Damu-ügy. Felajánlotta, hogy menjünk el valahova Európába, Rómába, azt hiszem. És még a közös út előtt kérte, hogy aludjak vele. (…) Andy belém szeretett, és én is nagyon megszerettem őt. Akkor döbbentem rá, hogy tényleg szerelmes vagyok belé, amikor szakítottunk és sírtam utána.

Vajna Tímea a beszélgetés ezen pontján elmondta, az is tetszett neki, hogy későbbi férje nem engedte neki, hogy fizessen, illetve hogy csomó új dolgot megtapasztalhatott mellette, például a magángépen utazást és Amerikát.

„Ő tervezte meg ezt a négyszögletes gyémántot két háromszöggel, és ott elém tolta az asztalon. Háromszor adtam neki vissza. Vacilláltam. Hozzámenjek? Azért nagy ez a korkülönbség. Meddig fog tartani? Meg… minek? Csak a két nagymamám támogatta az ötletet”

– mondta Vajnáné, aki állítása szerint később ápolta, fürdette Vajnát és kötözte a sebeit.

Az első fél évben furcsa volt, hogy amikor bementünk egy luxusüzletbe, Andy mindig kimenekült. Amint kimondtam, hogy milyen jó lenne ez a táska, vagy hogy mennyire tetszik az a ruha, azonnal kimenekült. És nem vette meg. Az esküvő után kicsit adakozóbb lett. Tényleg leste minden kívánságomat. Persze kontrollálta az anyagiakat, nagyon keményen, nem kaptam meg mindent, amit szerettem volna, de olyan életet biztosított… És később adott egy hitelkártyát, amivel bárhová bemehettem és vásárolhattam. Sokszor a barátnőimnek vásároltam, nem magamnak. (…) Előfordult, hogy Andy a hónap végén megdorgált, hogy túl sokat költöttem, de egyébként szabad életet biztosított

– mondta Vajna Tímea, aki arról is beszélt Návainak, hogy amikor kettesben beszélgetett a férjével, cirógatta a haját, a fejét és a hátát, azért, mert Andy Vajnának

hiányzott az érintés, mivel tizenkét évesen elszakadt a szüleitől és nem kapott elég anyai törődést és szeretetet.

„Nekem ez egy komoly lecke. Nem abból áll az életem, hogy utazgatok, fotózgatom magam, jótékonykodom, és néha ránézek a fánkboltomra. Fel kell építenem magam és vigyáznom kell a pénzre”

– zárta a beszélgetést Vajnáné.

Az egész beszélgetést a Story magazinban lehet elolvasni.

Fotó: Story

Kiemelt kép: Timur Emek/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik