Szórakozás

Egy amerikai tévéműsorban kiröhögték a hatéves György herceget, mert balettórákra jár

Nem volt elegáns egyik műsorvezető sem – és most finoman fogalmaztunk.

Egészen elképesztő jelenetsornak lehettek szemtanúi az ABC-n futó amerikai reggeli műsor, a Good Morning America nézői. A műsorvezető Lara Spencer ugyanis felkonferált egy hírt György hercegről, miközben alig tudta visszatartani a nevetést.

Az egész jelenet ciki igazából, hiszen a felkonf legvégéig elhúzták, hogy a herceg balettórákat vesz hatévesen, ellenben a „többi hasonló korú gyerekkel”.

Az Egyesült Királyság jövendőbeli uralkodója a szokásos első- és második osztályos feladatok mellett vallástörténetet, számítógépes ismereteket, költészetet és balettozást tanul majd

– mondta Spencer, majd a háttérben felröhögött két másik kollégája, George Stephanopoulos és Amy Robach is, majd úgy folytatta:

Vilmos herceg elmondása szerint György nagyon szereti a balettot. Van egy hírünk számodra, Vilmos herceg: meglátjuk, meddig fog ez tartani!

– zárta le a dolgot, és a közönség is jöt röfögött az egészen – érdemes elolvasni a videó alatti kommenteket, hogy mekkora port kavart sokaknál a műsor. Többek között

azt fogalmazták meg a kommentelők, hogy gusztustalan volt Spencer megnyilvánulása, és az egész tulajdonképpen egyfajta bullyingba ment át.

Kiemelt kép: YouTube

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik