Szórakozás

A Barátok közt színésznői eltévedtek az erdőben, majdnem felébresztettek egy alvó medvét

Thaiföldön nyaraltak, és egy éjjel egészen nagy veszélybe kerültek.

A Reggeli című műsor vendége volt a Barátok közt két színésznője, Görgényi Fruzsina és Nagy Alex, akik közös thaiföldi nyaralásukról beszéltek. A műsor ezen blokkja egyébként brutálisan felpörgött, a két színésznő szinte levegővétel nélkül mesélte el a különösebbnél különösebb élményeit Ázsiáról, köztük egy egészen félelmeteset is.

Mint kiderült, egy túra után visszatértek szállásukra, ahol már nem maradhattak tovább helyhiányban, így sötétedés után, éjjel indultak neki új lakhelyet keresni. A dzsungelen keresztül vezetett az út, félelmükben pedig Az oroszlánkirály betétdalát énekelték, miközben a telefon zseblámpájával világítottak a vaksötét ösvényen:

Meghallottunk egy nagyon fura horkolást, olyan volt, mint egy horkolás, a hangból valahogy érezted, hogy annak a tüdőnek mekkora a térfogata. Nagyon-nagyon hangos volt, nem tudtunk továbbmenni, mert annyira ijesztő volt, és annyira betöltötte a teret az a dörmögés, hogy vissza kellett fordulnunk

– idézte fel a sztorit Nagy, majd elmondták, másnap kérdezgették a helyieket, milyen állatok tanyáznak arrafelé, és kiderült, hogy medvék is vannak.

A rémisztő horkolásról egyébként hangfelvételt is készítettek, amit 8:50-től meg is lehet hallgatni lentebb.

Egyébként Görgényi azt is elmondta, utólag visszanézték a fotókat, és látható, hogy egy hatalmas, feketésbarna medve volt a közvetlen közelükben, miközben ők énekelgettek.

Kiemelt kép: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik