Szórakozás

A világhírű pornósztár ma hajléktalanként él a föld alatt Las Vegasban

A neve még mindig jól cseng, 10 éve azonban eltűnt, és nem olyan helyen találtak rá, ahol várták volna.

Egy holland tévétársaság forgatott a Las Vegas alatti 320 kilométer hosszú alagútrendszerben, ahol találkoztak ez nővel, Stephanieval. A beszélgetésük alatt kiderült, a nő korábban híres pornós volt, talán már túl sikeres is. Mint mondta:

Nagyon híres lettem. Talán még néhány listán még mindig benne vagyok a top 100-ban.

Bár az életkörülményei egyáltalán nem tűnnek jónak, Stephanie boldog, és elégedett az életével, azt mondta, itt, a föld alatt jobb a közösség, mint felszín felett.

Nem olyan bonyolult, mint gondolnád, mindenki igazán tiszteletteljes, mindenki jó egymáshoz. Boldog vagyok, mindenem megvan itt. Az emberek itt elfogadóbbak

– mondta a nő a riporternek. Arra kérdésre, hogy képes lenne-e elhagyni valaha az árvizek miatt kialakított alagútrendszert – ami ma hajléktalan emberek ezreinek otthona –, azt válaszolta, hogy igen, de nem foglalkozik ezzel különösebben.

Az a videóból nem derül ki, de a Mirror azt írja, – a saját bevallása szerint 36 a lap szerint 39 éves –Stephanie korábban Jenni Lee név alatt dolgozott a pornóiparban. Rengeteg filmben és magazinban szerepelt, még azelőtt, hogy 2009-ben visszavonult, hogy a divatmodell karrierjét építse.

Fotó: Facebook

Miközben egy weboldalon még mindig 45 ezren vannak feliratkozva a munkáira, ami azt sejteti, hogy Lee csillaga még mindig nem áldozott le, az elmúlt 10 évben elég sok mindenen mehetett keresztül, de ennek hátteréről nem lehet tudni semmit.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik