Szórakozás

Hajnali szexre hívták a nőt, de elaludt a férfi, ezért ő rágyújtotta a házat

Gyilkossági kísérlet, szándékos gyújtogatás és veszélyeztetés vádjával tartóztatták le a 29 éves Taija Russelt augusztus 13-án, kedden a New Jersey-i Woodburyben – írja a Today.

A nőt az után tartóztatták le, hogy kiderült, augusztus 4-én, hajnalban, közvetlenül a tűz lángra lobbanása előtt, többször próbálta telefonon hívni a házban élő férfit, majd dühös üzeneteket hagyott neki, például azt, hogy:

csak a pénzem vesztegetted azzal, hogy kihívtál ide,

illetve, hogy:

látom, meg akarsz halni!

A férfi később a nyomozóknak elmondta, afféle „második nőként” kezelte Russelt, akit néha áthívott magához, hogy lefeküdjön vele. Azon a hajnalon is áthívta magához a nőt, de mire odaért, ő mélyen elaludt, így nem hallotta a kopogást, és a telefonja csörgését sem.

Miután Russel hiába próbálkozott, hajnali négykor öngyújtófolyadékot, gyufát és gyújtót vett egy közeli benzinkúton, majd lángra lobbantotta a férfi házának ajtaját. Amikor látta, hogy a tűz pillanatok szétterjed a házon, elmenekült a helyszínről.

A férfi fél ötkor arra ébredt, hogy az egész háza lángokban áll, és minden tele van füsttel. Az ajtón nem tudott kimenni, ezért keretestől lökött ki egy ablakot, és kimászott a résen. Az egyetlen pólót viselő, hamuval és korommal borított férfi elfutott a nagyjából háromszáz méterre álló rendőrkapitányságra, bejelentést tett, majd visszafutott a házhoz és segített a tűzoltóknak kimenteni a kutyáját. A férfit később kórházba szállították. A ház, és minden, ami benne volt, megsemmisült a tűzben.

Áprilisban egy hasonló ügy miatt tartóztatták le a városban a 33 éves Tasia Youngot is. A nő beleegyezett egy hármas szexbe a barátjával és egy másik nővel. Amikor a férfi őt hazaküldte, míg a másik nő maradhatott, annyira dühös lett, hogy rájuk gyújtotta a házat. A rendőrség szerint, Young ugyanazon a benzinkúton vett öngyújtófolyadékot, és gyufát, ahol most Russel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik