Szórakozás

Mindenre fel volt készülve az anya, csak arra nem, amit a kislánya a fagyijáról mondott

A Georgia államban élő Sidney Anderson négy éve nővér egy börtönben, a férje pedig tűzoltó, akivel együtt nevelik két, ötévesnél kisebb rosszcsont gyereküket. A Someone hold my beer. (Valaki fogja meg a sörömet) című Facebook-oldalt működtető anya azt hitte, neki már nem lehet újat mondani, ám a kislánya nemrég alaposan rácáfolt – írja a Mirror című brit bulvárlap.

Anderson nemrég, úton hazafelé megállt a lányával egy közeli McDonald’s étteremnél, és vett a kicsinek egy tölcséres fagylaltot. Az édesség azonban, ahogy az gyakran előfordul, csak félig fogyott el, mire a kislány megunta. A gyerek szó nélkül az anyja kezébe adta félig megevett fagyit. Anderson, mint az anyák többsége, sajnálta kidobni az édességet, ezért elkezdte ő elnyalogatni. Aztán észrevette, hogy a kislánya zavartan nézi.

Az anya félve kérdezte meg a kislányt, hogy mi a baj, mire a gyerek óvatosan visszakérdezett, hogy minden rendben van-e a fagyival. Anderson ekkor már nagyon rosszat sejtve kérdezte meg, hogy miért, mit történt. Mindenre fel volt készülve, csak arra nem, amit a lánya végül kibökött:

Véletlenül megtöröltem vele a fenekem.

Anderson körül fordult egyet a világ, és rögtön sorolta a nyilvánvaló kérdéseket: hogyan lehet egy tölcsér fagylalttal feneket törölni, hogy került egyáltalán az édesség a kislány hátsójának közelébe, hogyan történhetett mindez véletlenül, és ami legfontosabb: kis-, vagy nagydologról van szó.

A kislány aztán megnyugtatta az anyját, hogy csak pisilt, és véletlenül a rossz kezével törölte meg magát. Anderson mindenesetre azt írta a követőinek, ha esetleg keresnék, elment kifertőtleníteni a száját.

Anderson a Facebookon osztotta meg a történetet, a bejegyzését több mint 274 ezer ember osztotta meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik