Szórakozás

Korábbi tanára megszervezte a 30 éves férfi első szülinapját

A 30 éves Chris Barrington életében először ünnepelhette meg bulival a születésnapját, köszönhetően egy volt tanárának – számolt be róla az abc.

Két hónappal ezelőtt a speciális szükségleteket igénylő férfire a texasi Gatesville egyik utcáján találtak rá a rendőrök. Amikor megkérdezték, egy nevet sem tudott mondani, azok közül, akik tudnának neki segíteni, kivéve egyet, a középiskolai tanáráét, Michell Girardét, annak ellenére, hogy már évek óta nem látták egymást.

Amikor meghallotta ezt Girard, eldöntötte, magához veszi Barringtont.

Azt mondtam, mi van ha nem fogadom be? Bekerül egy otthonba? Azt mondták nem, egy intézetbe kerül. Amire azt feleltem: nem, szerintem nem

– nyilatkozta a nő a KWTX-nek. Azután Girard rájött, mennyi minden kimaradt a férfi gyerekkorából. Nem kapott soha szülinapi ajándékot, nem volt soha karácsonya, hálaadása.

Szóval idén mindenből az első lesz neki

– nyilatkozta Barrington, aki felvette a kapcsolatot egy speciális igényűekkel foglalkozó horgászszervezettel, hogy el tudják-e vinni egy horgásztúrára, még hajózni sem hajózott soha a férfi. Mire a szervezet vezetője, Jimmy Bennett eldöntötte, hogy a születésnapját is megszervezik Barringtonnak.

Amikor kimentem a mólóra, hogy találkozzam vele, és felszálljunk a hajóra, elindult felém, és azt mondta: »Szia Jimmy, szeretlek.« Ez volt az induló mondata

– mesélte Bennett. Barrington először kicsit félt, nem akarta, hogy gyorsan menjenek, aztán belejött.

Amikor mentünk a tavon át, már azt mondta, »szeretlek, szeretlek, szeretlek«. Nagyon jól érezte magát.

A hajóút mellett egy bulit is tartottak, aminek egy spidermanes torta volt az ékköve, a szuperhős ugyanis a férfi nagy kedvence.

Azt hiszem Chris jobban szerette a supermanes tortát, mint a partit

– mondta még Bennett.

Girard most adta be a kérelmét, hogy ő lehessen Barrington gyámja.

Kiemelt kép: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik