Szórakozás

Erdélyi Mónika: Ezek a mi honfitársaink, nekik ilyen az életük, szerinted ők akarták ezt?

Az egykori műsorovezető, aki a YouTube-on éledt újjá, most egy rádióműsorban szlájmozott a hallgatóságnak.

Erdélyi Mónika és lánya, Mollika a Manna FM 98.6 elnevezésű rádió Reggeli Manna című műsorában jártak, ahol tulajdonképpen a rádióban kivételesen jól működő vizuális műfajt, a szlájmkészítést mutatták meg a műsorvezetőknek.

Több érdekes dolog elhangzott a kicsivel több mint harminc perc alatt, ebből röviden a lényeg:

  • Mónika szerint a YouTube-videókat illetően Mollika az ötletgazda, aki állítólag 3-4 éves kora óta benne van a dologban,
  • mikor a Mónika show-t forgatták X évvel ezelőtt, a szerkesztők néha a stúdióban aludtak, annyi munka volt,
  • mikor Mónikát elküldték a tévéből, lett egy kávézója, ahol felszolgált,
  • ha mesehőssel kéne randzinia, Homer Simpsont választaná.

Viszont a szlájmkészítés előtt még faggatták az egykori műsorvezetőt a mára már kultstátuszba emelkedett talkshow-ja kapcsán, mert számos vélemény szerint megrendezett volt a műsor, az amerikai Jerry Springer hasonszőrű show-jától pedig fényévekkel elmaradt:

Jerry Springerrel kár lenne párhuzamot vonni, mert az megrendezett műsor volt, ez meg nem. Olyan értelemben megrendezett volt, hogy mi ott voltunk, előre tudtuk, milyen vendégek jönnek. Hogy mi fog elhangzani, arról fogalmam sem volt, ez volt a tematika része, én nem is találkoztam velük előtte. Ezek a mi honfitársaink, nekik ilyen az életük, szerinted ők akarták ezt? Akartak alkoholisták lenni, elhagyni a családjukat, verni valakit? Ők ebbe a helyzetbe belesodródtak. Próbáljunk már meg picit mögé nézni, de olyan súlyos emberi sorsok húzódnak meg emögött

– mesélte, majd úgy folytatta:

Oscar-gyanús alakítások lettek volna, ha azok meg lettek volna szervezve. Szerinted kinek lett volna ideje, energiája betanítani azt a sok embert és főleg mikor? Amikor kéthente négy nap volt a forgatás, reggeltől estig, a fennmaradó időben a szerkesztők életüket és vérüket a haza oltárán ott aludtak a szerkesztőségben a nyomorultak, hogy meglegyen az adás. Szerinted ők beültették Józsi bácsit akárhonnan, és megtaníttatták vele? Ugyan már, teljesen nem reális dolog ez.

Itt vissza is lehet hallgatni:

Kiemelt kép: YouTube

Ajánlott videó

Olvasói sztorik