Szórakozás

Budapesti stand-upjával magyarázzák, hogy Tom Holland apja nem irigységből írt könyvet a fiáról

Dominic Holland ismert komikus a briteknél, írt egy szarkasztikus hangú könyvet fiáról, Pókemberről, amiből az internet azt szűrte le: irigy a gyerekére.

Tom Hollandről majdnem mindenki tudja, hogy ő játssza jelenleg Pókembert a Marvel filmes világában, azt viszont viszonylag kevesen, hogy apja, Dominic Holland is viszonylag ismertebb Nagy-Britanniában. Stand-uposként kezdte, tévézett, később rádiózott is, meg írt néhány könyvet.

2017-ben, mielőtt Holland megkapta volna Pókember szerepét, az apja írt egy könyvet, amiben elismeri, hogy fia híresebb lesz nála is, de erre egy szülő sincs felkészülve igazából. A könyv tulajdonképpen egy nagy szarkazmus, és úgy tűnik, mintha irigy lenne fiára Holland, holott csak a brit humor miatt lehet félrevezető.

Az internet népe nyilván nem vette a lapot, és betámadták az apát, mondván, míg fia hordja haza a zsíros csekkeket a Marveltől, ő nézegetheti egyedül a gagyi könyvét.

A közösségi médiában mindössze egyszer nyilvánult meg Dominic Holland, figyeljétek a csavart:

– az egyik kommentelő ezt írta:

Én Budapesten voltam Dominic Holland egyik estjén. Fantasztikus volt, semmi irigység, amiről beszéltek, csak szimpla komikum. A könyv ugyanez, ne felejtsd el.

Erre válaszolt az író:

Hé, köszi szépen! Jól emlékszem arra az estre!

Kiemelt kép: Karwai Tang/WireImage

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik