Szórakozás

A Metallica zenéjével kergetett el egy pumát egy kanadai túrázó

Túrázni ment kutyájával július végén a kanadai Dee Gallant, a Vancouver-szigeten fekvő Dél-Duncanben. A 45 éves nő azt mondja, csak néhány kilométert haladtak befelé az erdőben, amikor észrevette, hogy egy puma közelíti meg őket. Dee kiabálni kezdett, a puma megállt, de nem vonult vissza. A nőnek gyorsan ki kellett valamit találnia – írja a CNN.

Dee felemelte a karjait, hogy nagyobbnak tűnjön, és még hangosabban kiabált, de a puma nem tágított. A nő ekkor egy hirtelen ötlettől vezérelve elindította a telefonján a Metallica Don’t tread on me című számát. A puma elmenekült.

Dee videót készített a találkozásról, amit aztán feltöltött a YouTube-ra, a története így hamar elterjedt a nemzetközi sajtóban.

A nő azt mondja, volt olyan nap, hogy több mint száz médiumtól keresték meg. Bár nem igazán örült annak, hogy folyton zaklatják, mindent megbocsátott az újságíróknak, amikor a nagy hírverés miatt felhívta James Hetfield, a Metallica frontembere.

Dee egy kanadai hírportálnak elmondta, még napokkal a hívás után is nagyon izgatott, nagyon jót beszélgettek. Miután elbúcsúztak egymástól, Hetfield még küldött neki egy szelfit üzenetben, hogy tudja, tényleg ő volt az.

Fotó: Dee Gallant

(Kiemelt képünk illusztráció, fotó: iStock)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik