Szórakozás

Hihetetlen, miért fizet nőknek egy fiatal brit férfi

Azért fizet vadidegen nőknek, hetente akár 100 fontot (nagyjából 35 ezer forintot) egy fiatal londoni férfi, hogy nyilvános helyen rángassák ki a nadrágjából az alsónadrágját. A valódi neve elhallgatását kérő, magát csak Bobbynak hívó férfi azt mondja, fura fétisének kialakulása az általános iskolai kegyetlenkedésekre vezethető vissza – írja a Mirror című brit bulvárlap.

Az alsógatya ráncigálása, Bobby szerint a megalázás, a dominancia, és a fájdalom tökéletes kombinációja. Elismeri, első hallásra fura lehet, hogy valakinek olyasmi okozzon örömet, amit eredetileg mások kínzására találtak ki, de vele ez a helyzet.

Azt mondja, nem emlékszik pontosan, mikor alakult át benne vággyá a rettegés, de gyerekkori eset nagyon megmaradt benne.

Amikor végzős volt az általánosban, egy napon, egy csapat fiú a nadrágjából kihúzott alsónadrágjánál fogva fellógatta őt egy fára. A srácok visszamentek a terembe, őt pedig magára hagyták. A fehérneműje túl erős volt ahhoz, hogy elszakadjon, így ott lógott a fán, egy csapat lány pedig, nem messze tőle hangosan nevetett rajta. Azt mondja, nem tudja aznap alakult-e ki a fétise, de az biztos, hogy nagyon élénken emlékszik azokra a lányokra.

Gatyarángatás (fotó: Wikipédia)

Amikor Bobby egyetemre ment, egy csapat magabiztos, és erős lány vette körbe, akik olykor viccből kirángatták az alsóját. A fiú akkor már kifejezetten élvezte a dolgot. Rájött, sokkal jobb, ha nőktől kapja a kínzást, mert úgy sokkal megalázóbb.

Mióta Bobby felnőtt, és dolgozni kezdett, már fizet azért, hogy nyilvános helyeken rángassák az alsóneműjét. Általában a parkokat kedveli, de mindenféle helyszín szóba jöhet, ha elég forgalmas. Heti egy alkalommal megelégszik, és hogy mennyit fizet, az csak azon múlik, mennyire volt élvezetes az élmény.

A legtöbbet, 100 fontot két nőnek fizette, akik olyan erősen gatyázták meg a Hyde parkban, hogy szétszakadt a fehérneműje.

Bár Bobby nem ismer senki mást, aki az alsórángatás rabja, tudja, hogy nincs egyedül a fétisével. Olyannyira, hogy vannak profi dominák, akik kifejezetten a gatyarángatásra specializálódtak. A srác azonban soha nem őket keresi, hanem átlagos nőket. Azt mondja, a közösségi felületeken mindig talál jelentkezőt egy kis alsócibálásra.

(Kiemelt képünk illusztráció, fotó: iStock)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik