Szórakozás

Megtalálta a ragyogó, fiatalos arcbőr titkát egy nő, valamiért mégsem követik sokan a módszerét

Azt állítja egy amerikai anya, hogy megtalálta az örökké szép, fiatalos arcbőr titkát. Bár esküszik rá, hogy a módszere tökéletes, nem sokan követik a példáját. Ruby Karyo trükkje ugyanis az, hogy megissza, és arcára keni a saját vizeletét – írja a brit Metro.

A Ghánában született, az Egyesült Államokban, Baltimore-ban élő, egygyermekes anya azt mondja, a vizelet csodás hatásairól először az édesapja beszélt neki. A reggeli első vizeletét használja, amit egy szórófejes palackba enged, majd ráfújja a kezére és bedörzsöli vele az arcát, mint egy hidratálóval.

Fotó: Facebook / rubykaryo

Ruby ébredés után, és lefekvés előtt keni be az arcát reggeli vizelettel. Az mondja, a reggelente mindig vár néhány órát, mielőtt lemossa az arcát, de van úgy, hogy egész napra rajta hagyja a pisit. Emlékszik, amikor elkezdte a kúrát, néhány napig nagyon durva volt az arcbőre, de néhány nap alatt minden szennyeződés kitisztult a pórusaiból, azóta pedig csak úgy ragyog.

A nő azt állítja, a vizeletes kezelés gyógyítja a sebeket, de a pattanásokra is kiváló, sőt! Egy ideje már nem csak külsőleg, de belsőleg is alkalmazza a pisit: hetente kétszer megiszik belőle úgy másfél decit, hogy karban tartsa a vércukor-, illetve a koleszterinszintjét.

A reggeli vizelet Karyo szerint még ennél is nagyobb csodákra képes. A nő párja, az 56 éves Brian Offenburger kopaszság ellen fogyasztja. A férfinek állítólag két hónapnyi pisiivásra volt szüksége ahhoz, hogy újra nőni kezdjen a haja.

Mi minden esetre azt tanácsoljuk, hogy mielőtt bárki elkezdené meginni, vagy magára kenni a vizeletét, feltétlenül kérje ki egy orvos véleményét!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik