Szórakozás

Cameron Diaznak egyáltalán nem hiányzik a szereplés

Gyanúsan úgy hangzik, mintha Gwyneth Paltrow Goopjának trónjára készülne törni.

Az InStyle magazin szeptemberben lesz 25 éves, ezt pedig azzal ünneplik, hogy kiválasztottak 25 hírességet címlapsztorinak egyszerre, többek között Cameron Diazt is, akit egy ideje nem nagyon láthatunk már filmekben. A színésznő nem zárta ki soha a visszatérést, de nem is igazán zavarja, hogy nem szerepel, derül ki a magazinhoz készült videós interjúból, amit Instagramra posztoltak.

Ahogy én látom, életem felét a nyilvánosság előtt töltöttem. Úgy érzem, oké most, hogy egy picit távol maradok tőle újratervezni dolgokat, hogy eldönthessem, hogyan akarok visszatérni. Ha úgy döntök. Nem hiányzik a szerepelés.

Ugyanakkor elmondta, hogy továbbra is dolgozik, a szavaiból pedig az jön le, hogy Gwyneth Paltrow trónjára tőr, konkurenciát nyújtva a gazdagoknak sok pénzért életmódtippeket és termékeket kínáló Goopnak.

Jelenleg éppen a wellness-be ástam bele magam. De bármit is csinálok majd, valami olyannak kell lennie, ami iránt lelkes vagyok, és magától értetődőnek érződik. Szeretek a saját dolgaimmal foglalkozni. Szeretek alkotni, szóval most olyan projekt után nézem, aminek a legtöbb értelme van számomra. Van néhány dolog, ami készül, de még túl korai lenne beszélni róluk.

Ugyanakkor nagyon tetszik az, hogy nem azzal vannak tele a lapok, hogy mit csinál éppen, meg nem is kell filmeket promóznia.

Szórakoztató, hogy senkinek sincs fogalma se, hogy mit csinálok éppen. Enyém az összes időm. Nem adok el filmeket, és mert nem adok el éppen semmit, nem kell érdekeljen, hogy ki semmit se adjak senkinek. Nem csinálom ezt többé. A saját életemet élem.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

instylemagazine (@instylemagazine) által megosztott bejegyzés, Aug 6., 2019, időpont: 5:12 (PDT időzóna szerint)

Kiemelt kép: JB Lacroix/WireImage

Ajánlott videó

Olvasói sztorik