Szórakozás

Egy nő New York után megnyitná Nagy-Britannia első „vagina spáját”

Nincs minden szakember elájulva az ötlettől.

Cindy Barshop – akit esetleg a New York igazi feleségei című valóságshow-ból lehet ismerni – azt tervezi, hogy New York után megnyitja Nagy-Britannia és Dubaj első vagina spáját, vagyis ahol a kezelésekkel a női nemi szerv egészségmegőrzésére helyezik a hangsúlyt – írta a Mirror.

A kezelések között lesz vagina kozmetika, vagy az úgynevezett O-Shot, egy orgazmusjavító technika, aminél a nők saját vérét injekciózzák a klitoriszába és G-pontjába. Lesz ezen kívül még hüvelyszűkítés is azoknak, akik túl tágnak gondolják a sajátjukat, egy 24 karátos aranyos gyantás kezelés, valamint

vaginális gőzölés, ami meg „terápiás gyógynövényekkel átitatott gőzölése az alsó régióknak”.

Barshop orvosok egy csoportját foglalkoztatja a spáiban, szerinte, amíg nőgyógyászok vezetik a kezeléseket, addig biztonságosak azok a nőknek. Ezzel azonban nem ért mindenki egyet.

Dr Vanessa Mackay a Daily Mailnek úgy nyilatkozott, hogy az olyan kezelések mint a vaginális gőzölés kifejezetten rosszat tehetnek a nemi szerv egészségének, begyulladhatnak, megzavarhatja a hüvely jó baktériumának kényes egyensúlyát. Dr Naomi Crouch pedig arra hívta fel a figyelmet, hogy nincs arra igazolt bizonyíték, hogy az olyan technikáknak, mint az O-Shot, bármilyen hatása is lenne a szexuális elégedettségre. Crouch azt tanácsolja, aki nem képes eljutni az orgazmusig, az inkább a háziorvosát, nőgyógyászát keresse fel.

Kiemelt kép: Instagram/vspotmedispa

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik