Szórakozás

Csokit küldött a rendőrségre, most fél év börtönt kaphat az édesség formája miatt

A texasi férfi ügyvédje alig várja, hogy a bíróságon kérdezze ki a küldemény címzettjét, hogy mégis miért tartja magát áldozatnak.

Fél évig tartó börtönbüntetés elé néz egy texasi férfi, akit zaklatás vádjával tartóztattak le, miután csokoládét küldött Waco város seriff hivatalába, az egyik alkalmazottnak – jelentette a helyi sajtó. A börtönőrként dolgozó Tracy Chance ugyanis zaklatásnak tartotta a neki kiszállított édességet.

A férfinak az édesség külalakjával volt baja. A csokoládé ugyanis egy péniszt formázott.

A Waco Tribune-Herald beszámolója szerint a csokifalloszt Chance volt feleségének akkori barátja, Thomas Roy Gourneau küldte a McLennan megyei seriff hivatalába, még 2017 decemberében. A férfi névtelenül adta fel a csomagot, de Chance gyanította, hogy kitől jött a küldemény, és kikérette a férfi pénzügyi adatait, amikből kiderült, hogy helyes volt a gyanúja.

Gourneau-t tavaly decemberben le is tartóztatták, és zaklatás vádjával indítottak eljárást ellene. Ezután felajánlottak neki egy vádalkut, aminek értelmében csak „elterelési programban” kellett volna részt vennie, de a férfi ezt nem fogadta el.

Az ügyvédje pedig jelezte, alig várja a tárgyalást, hogy az esküdtek előtt kikérdezhesse az „áldozatot”, aki kénytelen lesz elmagyarázni, hogy miért is tartotta zaklatásnak a neki küldött édességet. Cody Cleveland a Tribune-Heraldnak elmondta:

A mérete miatt? Vagy az volt a baj, hogy csokoládé volt, és ő a vaníliát szereti? Nem tudom, de el kell majd magyaráznia az esküdteknek, hogy mégis miért tartotta ezt bűncselekménynek. Az esküdtek szerintem azt fogják gondolni, hogy az egész üggyel csak az idejüket vesztegetik.

Az ügyvéd hozzátette, a rendőrség biztosan nem kezdene azonnal nyomozásba, ha egy egyszerű állampolgár azzal hívná fel a segélyhívót, hogy valaki egy csokoládéból készült péniszt küldött neki. És az egész csak azért került a bíróság elé, mert a seriff egyik alkalmazottja kapta a csokit.

Az ügyészség szóvivője azzal magyarázta a vádemelést, hogy nem ez volt az első alkalom, amikor Gourneau zaklatta Chance-t- Az ügyvéd azonban közölte, védence ellen csak a csoki miatt emeltek vádat, és a vádiratban nem szerepel semmilyen más korábbi állítólagos zaklatás.

A beszámolóból az nem derült ki, hogy honnan volt a csokipénisz, de Vice cikke emlékeztetett arra, hogy van egy cég, aminek fő profilja pont az, hogy névtelenül lehet rajtuk keresztül csokipéniszeket küldeni embereknek. Így néz ki a csomagjuk:

Seriously though, send someone this dick.

Közzétette: Dick At Your Door – 2017. szeptember 13., szerda

A kiemelt kép illusztráció. Fotó: iStock

Ajánlott videó

Olvasói sztorik