Szórakozás

Megevett egy egész tábla hashajtó csokit, a felesége még életében nem szórakozott ilyen jól

Nagyon betettek a történtek a nőnek.

Abby Jimenez csütörtökön, a Facebookon mesélte el a férjével közös történetét, ami már 344 ezer megosztásnál tart, és amit azzal is kezdett:

Istenem, még az életemben nem röhögtem ennyire.

Történt ugyanis, hogy a férj szerda este evett az Ex-lax nevű hashajtó csokoládéból. Másnap reggel meg is lett a hatása, nem is akármilyen, ilyen hasmenésben még soha nem volt része.

Megnézte a csomagolást, és rájött, amikor azt írja, hogy egyen meg egy-két kockát, az tényleg egy-két kockát jelent, és nem egy egész táblát.

Jimenez felhívta a kórházat, mit lehet ilyenkor tenni, de volt egy kis nehézsége.

Szó szerint nem tudtam abbahagyni a röhögést.

Nem tartja elképzelhetetlennek a feleség, hogy azt hitték csak szórakozik, hogy zihált végig a beszélgetés alatt. Az utolsó csepp pedig az volt, amikor a telefon másik végéről azt hallotta:

a legnagyobb rizikója ennek a görcsök, a dehidratáció és a pelenkakiütés.

Ez utóbbi teljesen betett Jimeneznek, mint írja, egyszerűen nem volt arra felkészülve, hogy ilyet él majd át a 39 éves párja mellett.

Meghaltam. Nem vagyok felkészülve egy ilyen típusú válság kezelésére. Tudom, hogy szuper súlyos is lehetett volna, de atyaég.

Azt is hozzátette, a férje lassan teljesen rendben van, de ő még mindig nem tudja túltenni magát az egészen.

Még mindig sírok. Még a kávémat sem tudom meginni, mert fuldoklok, ha rágondolok, és visszaköpöm a poharamba. Le kellett feküdnöm egy étterem oldalánál, mert annyira röhögtem, hogy alig kaptam levegőt, mindezt három teljes órával a történtek után.

– fejezte be bejegyzését Jimenez, de azt még hozzátette, férje is belement, hogy megossza ezt a történetet, bár azt nem tudja miért.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik