Szórakozás

Camila Cabello: A narancsbőr és a zsír normális. Szép és természetes.

Kiderült, hogy tudatosan kerüli a közösségi oldalakon, aztán véletlenül mégis csak megakadt a szeme valamin, amit nem akart látni.

Camila Cabello legismertebb száma, a Havana augusztus 3-án volt kétéves, ennek örömére írta ki magából gondolatait az énekesnő Instagramján. Ebből kiderült, hogy tudatosan kerüli a közösségi odalakat – vagyis akkor valaki más posztol helyette Instagramra –, és kiborítja, hogy az új valóság csak egy retusált valami.

Egyáltalán nem szoktam felmenni a közösségi oldalakra, tudatosan kerülöm azokat a dolgokat, amik megbánthatnak. De egy pillanatra megfeledkeztem erről, miközben képet kerstem a Havana kétéves évfordulójára, és a szemem véletlenül odatévedt egy címre, miszerint a testemet kritizálják. Hogy őszinte legyek, először védtelennek éreztem magam, és már láttam magam előtt a képeket a narancsbőrömről, vagy hogy nem húztam be a hasamat. Aztán úgy voltam vele… persze, hogy vannak rólam rossz szögből készült rossz képek, a testem nem egy kibaszott szikla, nem csak izomból vagyok. A legszomorúbb, hogy a fiatal lányok egy photoshopolt világban nőnek fel, és azt a tökéletességet kergetik, ami nem létezik. Ez most a húgomhoz hasonló kislányoknak szól, akik a közösségi oldalakon nőnek fel. folyamatosan csak retusált, photoshopolt képeket látnak, azt hiszik, hogy az a valóság, és mindenki szeme megszokja a hibátlanra retusált bőrt, majd azt hiszik, ez a normális. De nem. Az nem igazi. A kamu lett az új valóság. Teljesen irreális elképzeléseink vannak egy nő testéről. Lányok, a narancsbőr és a zsír normális. Szép és természetes

Fotó: Instagram/Camila Cabello

Kiemelt kép: Instagram/Camila Cabello

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik