Szórakozás

Travis Barker ragadozónak nevezte a 20 éves zenészt, aki kikezdett a 13 éves lányával

A zenész családja később egy nyilatkozatban közölte, hogy fiuk autista, és csak barátkozni akart.

Travis Barker, a Blink 182 dobosa azután akadt ki, miután kiderült, hogy 13 éves lányának az Echosmith nevű együttes 20 éves dobosa, Graham Sierota Instagramon írogatott üzeneteket.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Echosmith (@echosmith) on Jul 23, 2019 at 8:47pm PDT


Barker lánya, Alabama Barker a BuzzFeed szerint a héten tett közzé Instagramján pár screenshotot azokról az üzenetekről, amiket állítása szerint Graham Sierota küldött neki. Az első üzenet Sierotától három évvel ezelőtt érkezett, akkor, amikor Alabama Barker még csak tízéves volt. 2016 szeptemberében a zenész három különböző alkalommal is ráköszönt a lányra, aki egyetlen üzenetre sem reagált, majd most, három évvel később, 2019 júliusában a semmiből küldött neki egy meghívót a házában tartandó bulira.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alabama Luella Barker (@alabamaluellabarker) on Dec 28, 2018 at 12:40pm PST


Alabama Barker úgy érezte, erre már muszáj reagálnia és hogy a zenész észrevegye magát, azt írta:

Legalább 40 éves vagy.

Sierota válaszolt:

Csak azt szerettem volna mondani, hogy nagyon tetszik a zenéd, és bocs, hogy írtam, de  20 éves vagyok.

Barker lánya erre csak annyit írt:

Oké, de tisztában vagy vele, hogy gyerek vagyok?

Alabama Barker Instagramján azt írta, az üzenetekről készült screenshotokat azért tette közzé, hogy mások is lássák, mennyire ijesztő, hogy egy 20-21 év körüli férfi képes kikezdeni egy 13 éves kislánnyal.

A történtek után Travis Barker a Blastnak azt nyilatkozta:

Amikor megtudtam, hogy egy 20 éves férfi próbál közel férkőzni a 13 éves lányomhoz üzenetekkel, bókokkal meg meghívókkal, felháborodtam. Úgy viselkedett, mint egy ragadozó, ebben nincs semmi normális meg elfogadható.

Később Sierota is megszólalt, és szintén a Blastnak azt nyilatkozta, hogy nem volt tisztában Alabama Barker életkorával, amikor meghívta őt a sülei házába egy buliba, és bocsánatot kér a viselkedéséért. Mindezek után pedig Sierota családja is kiadott egy közleményt, miszerint fiuk autista:

Ő egy nagyon boldog helynek látja a világot, ahol mindenki barát, és szeretne mindenkivel kapcsolatba kerülni. Nemrég karácsonykor volt nálun egy buli, ahol sportolók, zenészek, művészek és modellek is megjelentek, amit először nem értettünk, amíg el nem mondták, hogy Graham kereste és hívta meg őket a közösségi oldalakon. Mindenki, aki ismeri Grahamet, tudja, hogy ő a legbarátságosabb és kedvesebb ember a világon.

Kiemelt kép: Tibrina Hobson/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik