Szórakozás

Megvédte Khloé Kardashiant a félrelépő exe

Tagadta, hogy már Khloé Kardashiannal is félrelépett az azt megelőző kapcsolatában.

Tristan Thompson sztárkosarasnak, aki megcsalta Khloé Kardashiant, miközben ő éppen terhes volt a gyerekével, majd később Kardashian féltestvérének, Kylie Jennernek is kavart a legjobb barátnőjével, Jordyn Woods-szal, van egy egy évvel idősebb gyereke is egy másik nőtől, Jordan Craigtől. Miután Thompson és Craig is hasonlónak tűnő helyről osztottak meg fotókat Instagramjukon, szárnyra keltek a pletykák, hogy újra összejött első gyerekének anyjával és most együtt nyaralnak. Emellett sokan szemére vetették Kardashiannak, hogy elszerette Thompsont előző barátnőjétől, szóval ő kéne legyen az utolsó ember, aki patáliát csinál Woods kapcsán. Most erre a két pletykára reagált két tweetben Thompson.

Az elmúlt pár hónapot felkészüléssel töltöttem az NBA következő szezonjára, hogy biztosan a legjobb formámban legyek majd. Nem vakációztam a nyár folyamán, a jelenlegi pletykák teljesen hamisak. Továbbá, szingli voltam, amikor megismertem Khloét. Szükségtelenek a negatív kommentek, amiket folyamatosan kap. Nem érdemli meg, hogy ő vigye el a balhét az én hibáim miatt. Mind Khloé és Jordan kiváló anyák a gyerekeim számára.

Egyébként korábban Khloé Kardashian is tagadta, hogy még együtt lett volna Thompson előző barátnőjével, amikor ők összejöttek, idézi őt az E! News UK.

A legjobb barátai, üzleti partnerei, és még az anyja is azt mondta nekem, hogy ő és az exe szakítottak, mielőtt megismerkedtem vele.

Ha egyébként nagyon szövevényesnek tűnik ez az egész félrelépősdi, ajánljuk korábbi cikkünket a kibogozásához.

Amikor a húgod legjobb barátnőjével csalnak meg, és konkrétan a fél világ erről beszél
Ez történt most Khloé Kardashiannal, akinek élete végre érdekesebb lett, mint bármelyik Kardashiané eddig.

Kiemelt kép: Hollywood To You/Star Max/GC Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik