Szórakozás

Egy pár az esküvőjén út mentén talált, halálra gázolt állatokat akar felszolgálni a mit sem sejtő vendégeknek

A brit pár egy netes hirdetési oldalon keres szakácsot, aki hajlandó lesz nekik elkészíteni az ételeket.

Majdnem kétmillió forintot ajánl egy brit pár annak a szakácsnak, aki hajlandó lenne segíteni nekik az esküvői ételek elkészítésében. A nagy fizetésért azonban valami igazán különleges feladatot kell végrehajtani, olyat, amit a pár elmondása szerint „egy átlagos szakács nem szívesen tenne meg”.

Az esküvői lakomára ugyanis út mentén talált, halálra gázolt állatok húsát kellene elkészíteni.

A pár a Bark.com hirdetési oldalon tett közzé felhívását, de a nevüket nem közölték. Állításuk szerint azért, mert a nagyjából 30 vendég nem fogja tudni, pontosan milyen húst is esznek. A szakács egyik feladata lenne, hogy a meghívottak ne is vegyék ezt észre.

A hús beszerzésével nem kell foglalkoznia a jelentkezőnek. A pár elmondása szerint a mélyhűtőjükben 20 kilogrammnyi hús van: fogoly, mókus, fácán, nyúl és őz. A pár közlése szerint a húsok mind frissek, és azokat megenni teljesen biztonságos.

A Bark.com társalapítója, Kai Feller egy közleményben elmondta, hogy beszéltek a hirdetést feladó párral, és ellenőrizték, mennyire komoly a hirdetés.  Feller hozzátette:

Ez a pár nem csak egymás iránti elkötelezettségüket akarja kimutatni, hanem az életmódjuk iránti elkötelezettséget is.

A környezetvédelemre nagy hangsúlyt fektető pár a hirdetés szerint már három éve fogyasztja elgázolt állatok húsát.

Nagy-Britanniában teljesen legális elgázolt állatok húsát enni, feltéve, ha az állatot véletlenül gázolták el, és nem akarják azt eladni – írta az esettel kapcsolatban a Metro című brit bulvárlap.

A kiemelt kép illusztráció. Fotó: iStock

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik