Szórakozás

Pintér Tibor énekléssel köszöntötte Papadimitriu Athinát a születésnapján, 1,01-es odds volt erre

A színésznő a Mokkában mesélte el, milyen váratlanul köszöntötte őt fel a Lovas Színház igazgatója.

Papadimitriu Athina volt a Mokka vendége, aki azon túl, hogy készített egy reggelinek álcázott ebédet, mesélt a szülinapi ünnepléséről is, ugyanis most lett 65 éves. Kiderült, egy meglepetés vacsorát szerveztek a színésznőnek a Lovas Színház tagjai, köztük a vezető Pintér Tibor:

Volt egy váraltan, azt a Lovas Színház csinálta, a Pintér Tenya. Egyszer csak egy vacsoránál odajött, és elkezdett nekem énekelni, na, ott sírtam, zokogtam

– mesélte Istenes Lászlónak és Pachmann Péternek, az nem derült ki, hogy a sírás pozitív értelemben történt-e, gyaníthatóan igen, ha már megemlítette a történetet. Majd elmondta, nem érdekli a kora, de egyszer meglátta a neve mellett egy újságban, hogy 40 éves, ott volt egy roppanás az életében. Erre rákontrázott Istenes, hogy ő ugyanezt élte át, mikor szintén negyven lett.

Majd Pachmann felkonferál egy bejátszást, aztán

kapunk egy felvételt, amin azt látjuk, a színésznőt egy ló húzza maga után a földön elég nagy sebességgel, mintha egy westernfilmben lennénk.

Ez a Lovas Színház egyik darabjában látható, a két műsorvezető pedig megegyezett abban, hogy rossz nézni a kaszkadőrbemutatót.

Kiemelt kép: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik