Szórakozás

Ariana Grande és Kardashian fotósa meztelen szelfiket követelt egy modelltől

Évekkel a #metoo-mozgalom után, 2019-ben még mindig ott tartunk, hogy vannak emberek, akik megpróbálnak visszaélni a pozíciójukkal. Most épp Marcus Hyde fotós, aki olyanokkal dolgozott eddig együtt, mint Ariana Grande vagy Kim Kardashian.

Az esetről Sunnaya Nash modell számolt be, aki közzétette a Marcus Hyde-dal folytatott beszélgetését, amiben a fotós azt írta neki, hogy amennyiben Nash meztelen fotókat küld neki magáról, ingyen lefotózza őt, de ha nem tesz eleget ennek a kérésnek, akkor kétezer dollárt kell fizetnie.

Ezt látva Ariana Grande a Cosmopolitan szerint egy Instagram-sztoriban írta le véleményét:

Kérlek titeket, ne dolgozzatok olyan fotóssal, aki kényelmetlen helyzetbe hoz titeket, vagy azt érezteti veletek, hogy le kell vetkőznötök annak ellenére is, hogy nem szeretnétek

– írta az énekesnő, aki azt is hozzátette, hogy senki ne menjen bele abba, hogy többet fizet csak azért, mert ruhában akar maradni, ilyen esetben pedig inkább keressen egy másik fotóst, mert igenis léteznek olyanok, akik tisztességesek.

Nash után több nő is jelentkezett, akiknek hasonló ajánlatott tett Hyde. Utóbbi pedig ennek hatására törölte Instagramját és Twitterét.

Később Kim Kardashian is megszólalt a témában, aki egy Instagram-sztoriban írta az alábbiakat:

Olvastam azon nők történeteit arról a megbocsáthatatlanul viselkedő fotósról, akivel korábban már én is dolgoztam. Az én tapasztalataim vele tisztán szakmaiak voltak, viszont csalódtam, mélységesen elszomorított és sokkolt, hogy más nők teljesen mást tapasztaltak. Teljes mértékben a nők mellett állok, akiket nem szabadna zaklatni vagy olyan kérésekkel nyomasztani, amivel kényelmetlen helyzetbe kerülhetnek. Nem engedhetjük meg ezt a fajta viselkedésmódot. Örülök, hogy többen is felszólaltak.

Kiemelt kép: Kanye West, Kim Kardashian és Marcus Hyde – Instagram/Kanye West

Ajánlott videó

Olvasói sztorik