Szórakozás

Naomi Campbell korábban féltette a „színes bőrű lány helyét” Tyra Bankstől

A két szupermodell állítólagos rivalizálásáról szóltak a 2000-es évek a modellvilágban.

A szupermodell Tyra Banks interjút adott a Wall Street Journalnek, ahol természetesen hatvanhatodszorra is előkerült a téma, miszerint rivalizáltak tíz-tizenöt évvel ezelőtt Naomi Campbell-lel.

Banks el is mondta az újságírónak, hogy ez a szó nem megfelelő:

Ez nem volt rivalizálás. Nagyon érzékeny vagyok erre a szóra, mert a rivalizálás olyasmit jelent, mikor két azonos szinten lévő ember próbál a másik fölé kerekedni. Ránk ez nem volt igaz, mert akkor csak az egyikünk volt elképesztően domináns, én meg egy új, ismeretlen csaj voltam Párizsból. Az első napjaim nagyon fájdalmasak voltak a párizsi divathéten. Az embereknek fogalmuk sem volt arról, hogy kisírtam a szemeimet otthon, mert a nő, akire addig felnéztem, úgy viselkedett, mint aki minden erejével azon lett volna, hogy eltakarítson onnan

– utalt Campbellre, majd elmondta, akkor nem is értette, miért viselkedik így vele a másik szupermodell:

Annyira fiatal voltam, hogy nem értettem, miért csinálja ezt. Ma már teljesen megértem a reakcióját, hiszen ebben az iparágban minden a külsőségekről szól. Mikor már elértem valamit modellként, az emberek azt mondták: »Naomi, nézz oda! Itt egy fekete csaj, aki a helyedet akarja. Pedig csak egy darab hely van!«.

Kiemelt kép: Michael Buckner/Getty Images for NAACP

Ajánlott videó

Olvasói sztorik