Szórakozás

Pápai Joci: Belefáradtam, és be akartam fejezni az egészet

A Megasztárt követő években majdnem feladta a zenélést.

Pápai Jocit 2005-ben ismerte meg az ország a Megasztárban, azóta pedig már kétszer is képviselte hazánkat az Eurovízión. Ugyanakkor a kettő közt igen rögös volt az út, a tehetségkutató után ugyanis folyamatosan le volt égve, mert nem akart sokáig igazán beindulni a karrierje, írja a Blikk.

Már 2005-től zenéltem, énekeltem, de szinte sohasem hívtak fellépni, egy-két koncertet leszámítva teljesen mellőzve voltam. Egy szerencsém volt, hogy szerző és dalszövegíró is vagyok, így a jogdíjak segítettek valamennyire, kaptam egy alapellátással, de egyáltalán nem éltem jól. Nagyon sokat kellett nélkülöznöm.

Sőt, abba akarta egy ponton már hagyni a zenélést is, mivel már ő sem hitt magában és belefáradt a nélkülözésbe.

Az utolsó években a családom már csak egy maroknyira hitt bennem, és a tehetségemben, én pedig teljesen lemondtam az egészről. Belefáradtam, és be akartam fejezni az egészet. Úgy éreztem nincs értelme tovább küszködni és nélkülözni, hisz mit akarok én, amikor még a családomat sem tudom fenntartani?

Aztán végül a kitartás meghozta a gyümölcsét, manapság pedig Magyarország egyik legnépszerűbb és legsikeresebb előadójának mondhatja magát.

Még ma sem fogtam fel, hogy sikerült kitörnöm a szegénységből, és a küszködésből, ami az egész életemet végigkísérte.

Kiemelt kép: Instagram/@papaijoci

Ajánlott videó

Olvasói sztorik