Szórakozás

Iggy Azalea háborúban áll Peppa malaccal, a rajzfilmfigurával

A Jégvarázs után Peppe malac is keresztül húzhatja a számításait.

A hétvégén megjelent Iggy Azalea hosszú ideig készülő második nagylemeze, az In My Defense, ami az öt évvel ezelőtt megjelent The New Classic-ot követi. Első lemezével anno csak a második helyet sikerült megcsípnie a lemezeladási listán, akkor a Jégvarázs filmzenéje előzte meg. Ennek köszönhetően a rapper háborút hirdetett Peppa malaccal, a rajzfilmfigurával, miután megtudta, hogy a mesehős első lemeze is ugyanazon a héten jelenik meg, mint az övé. Az egész azzal indult, hogy Peppa malac a Twitterén bejelentette, hogy jön a lemeze, amit Azalea azzal retweetelt, hogy már el is vesztette ezt a csatát ellene. Peppa válaszként a rapper Fancy című slágeréből idézett, mire az ausztrál sztár ezzel reagált rá:

Csinálj velem közös számot most azonnal, vagy az ebédemként végzed, Peppa!

A tweetváltás vicces volt, de azért a rapper elárulta az Entertainment Weekly-nek, hogy egy picit tényleg zavarja, hogy a rajzfilmkarakter is ugyanaznap adta ki a lemezét, mint ő.

A New Classic-nak a Jégvarázs filmzenéjével kellett versenyeznie és vesztett. Miért vagyok megátkozva mindig filmzenékkel? Igazából vicces, de Peppa malac több lemezt fog eladni, mint én.

Kiemelt kép: Jim Spellman/Getty Images

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik