Szórakozás

Ebben az új kihívásban a nők vaginája van a középpontban

Vagina challange: szerencsére már van ilyen is. Minden a segglyukakkal kezdődött.

Minden a „futkosó segglyuk kihívással” kezdődött – kezdi a Daily Dot. Ennek a lényege az, hogy a kamera felé futnak az emberek, majd úgy vágják az ágyra, a földre magukat, hogy az utolsó képkockákon látszódjon az ánuszuk.

A „kihívást” egy felnőttfilmes, Pierce Paris indította el június 10-én, ezzel a Twitterre kitett videóval.

https://twitter.com/PierceParisXXX/status/1137944647521644544

Legalábbis ez volt az első nagyobb hullámokat kavaró, mert előtte már biztos készült hasonló, például június 5-én került fel egy olyan videó, amin egy férfi ütögeti a kamerát, majd letolt nadrággal rá is ugrik.

A videó mellé annyit írt annak posztolója:

Ráírtam a lányra, erre a barátja ezt küldte vissza nekem.

Szóval ezt a június 5-it is felkapták sokan, és leutánozták, de Paris videója még nagyobb ihletforrásnak bizonyult, a Redditen külön subreddit, fórum, a Twitteren külön fiók indult az ilyen videók összegyűjtésére.

És innen már nem volt nehéz megérkezni addig, hogy nők nem segglyukukkal, hanem a vaginájukkal előre ugrottak bele a kamerába. Ezeket, vagy legalábbis ezeknek egy részét, össze is foglalta egy Twitter-felhasználó egy videóba, amit mostanáig mintegy 5 millióan láttak.

Akik már látták a felvételt, egy részük humorosnak találja, egy részüknek már sok, és ezt könnyen meg is tudjuk érteni. Még csak 2019 közepénél tartunk, és azt mondanánk, ennél erősebb challenge már nem lesz idén, de hát tényleg hátra van még majdnem 5 és fél hónap az évből.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik