Szórakozás

A Stranger Things egyik fő karaktere meleg lehet, a színész szerint a nézőkre van bízva az értelmezés

Az egyik gyerekszereplőt megformáló színész szerint nem erre kell koncentrálni.

Cikkünk erősen spoileres lehet, így óvatosan az olvasással, főleg ha még bele sem kezdtél a Stranger Things harmadik szezonjába, meg úgy egyáltalán, ha szeretnéd valaha megnézni a Netflix kasszasikerét.

Ha bátor vagy, és továbbolvasol, megtudhatod, melyik karakter lehet meleg a sorozatban.

Szóval a napokban nyilatkozott Noah Schnapp, a Will Byerst megformáló színész, miután nekiszegezték a kérdést, hogy meleg-e a karakter, akit játszik a sorozatban. Ezt a kérdést már az első évadban is megkapta, akkor azt írta egy Instagram-posztban, teljesen irreleváns erről beszélni.

A széria harmadik évadában van egy jelenet, mikor egy veszekedés közben azt vágják Will fejéhez, „nem az én hibám, hogy nem szereted a lányokat”:

A nézőkre van bízva, hogy mit hisznek. Will nem áll készen arra, hogy felnőjön, mint a többiek, nem akar randizni, kapcsolatban élni. Még mindig gyerek szeretne lenni, hogy ott játsszanak a pincében, akárcsak a régi szép időkben.

A már említett korábbi posztjában pedig így fogalmazott:

A Stranger Things egy olyan sorozat, ahol egy csomó gyerek egymásra talál, mert valamilyen módon mindannyian kívülállók. Bántják őket vagy ilyesmi. Az, hogy valaki érzékeny, magányos vagy egyszerű tini, aki szeret fotózni, esetleg egy lány vörös hajjal, nagy szemüveggel, akkor máris meleg? Én csak tizenkettő vagyok, de tudom, hogy mindannyian mások vagyunk valamiben.

A nézők értelmezését egyébként erősíti egy jelenet az első évad első epizódjából, mikor Winona Ryder és David Harbour arról beszélgetnek, Will apja is melegnek gondolta fiát:

Ő egy nagyon érzékeny srác. Lonnie, a férjem mindig azt mondta, Will egy királynő és meleg.

A seriff pedig megkérdi, hogy tényleg meleg-e a srác, mire Ryder annyit válaszol: számít az valamit? Ettől függetlenül

simán lehet, hogy Will csak azért nem kedveli a lányokat, mert szerinte szétzilálják a többi sráccal való barátságát, ami tulajdonképpen a történet alapját is képezi.

Noah Schnapp, Will Byers megformálója. – Fotó: Matt Winkelmeyer/Getty Images for MTV

Kiemelt kép: Amy Sussman/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik