Szórakozás

Adam Scott teljesen beégett Reese Witherspoon előtt némi fika miatt

Witherspoon forgatás közben túl vicceset mondott neki.

Conan O’Brien vendégeként Adam Scott, a Hatalmas kis hazugságok és a Városfejlesztési osztály sztárja elmondta, hogy még mindig tök fura számára, hogy akkora sztárokkal dolgozik előbbiben, mint Meryl Streep, Nicole Kidman, Laura Dern, vagy éppen Reese Witherspoon. Elmesélt egy nagyon kínos sztorit is, amikor teljesen leégette magát Witherspoon előtt, akinek a férjét játssza a sorozatban amúgy.

Egyszer Reese Witherspoonnal egy jelenetet forgattunk, ez volt az utolsó közös jelenetünk a második évadban, egy terapeuta irodájában játszódott. Két felvétel között pedig mondott valami vicceset. Nekem meg ettől kijött egy kis takony az orromból hirtelen, beborítva az orromat. Én meg csak elnézést kértem, megkerestem gyorsan a sminkest, és kértem tőle valamit, hogy megtörölhessem.

Scott gondolkodott rajta sokáig, hogyan tudná ezt megbeszélni vele, de végül inkább csak kerülte a témát, annyira cikinek érezte.

Gondolkodtam rajta, hogy megemlítsem-e neki a történteket. Nem tudtam, hogy vicceljem el, vagy csak simán kérjek bocsánatot az undorító dologért, ami történt. De nem tettem egyiket sem.

Mondjuk így, hogy már nyilvánosan elmesélte, gyakorlatilag felemlítette, innentől csak idő kérdése, hogy mikor hall róla Witherspoon, vagy pont mikor kérdez rá nála erre egy riporter.

Kiemelt kép: Dia Dipasupil/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik