Szórakozás

Bodrogi Gyula szerint a sorozatszínészet linkség, legalábbis színészet szempontjából

A Nemzet Színésze ritkán jár reggeli műsorban, most is odamondott egy picit.

Bodrogi Gyula volt az RTL Klub Reggeli című napindítójának egyik vendége, akivel Peller Anna és Peller Mariann beszélgettek bő tíz percet.

Gyakorlatilag mindenféle téma felmerült az unokáktól egészen a bográcsozásig, míg végül természetesen a színészet felé terelődött a szó. Megkérdezték Bodrogitól, mi a véleménye a fiatalabb színészgenerációról, figyeli-e őket:

Én figyelem, nagyon. Azt látom, abszolút tehetséges, jó mozgású, jó hangú, jó kinézetű srácok, és egy tizedét nem kapják a lehetőségnek, mint amit mi kaptunk annak idején. Azon múlik, hogy valahogy átalakult a dolog olyanná, hogy min lehet a legtöbbet keresni, azt csináljuk a tévében. Nincs már tévéjáték

– fogalmazott a színész, majd Peller Mariann közbevágott, hogy van egy csomó, tök jó magyar sorozat:

A sorozat egy linkség. Mármint ilyen szempontból. Ilyen színészmegismerés szempontjából. Mert a sorozatban egy szerepet játszik nagyon tehetséges kolléga, és már 100 éve ugyanazt játssza. Abból hogy jön ki a színészet? Mi játszottunk egy évben vagy öt tévéjátékot, és abban mindenki más-más szerepet játszott. Most mindenkit úgy ismernek meg, mint a szerepe.

Kiemelt kép: MTVA Fotó, Zih Zsolt

Ajánlott videó

Olvasói sztorik