Szórakozás

Simon Pegg úgy néz ki kigyúrva a felesége szerint, mintha beteg lenne

Meglepte a reakció, és rájött, hogy még mindig a slampos vígjátékszereplőként gondolnak rá az emberek.

Mint ahogy arról mi is beszámoltunk, a személyi edzője megosztott Simon Peggről egy félmeztelen fotót, amin a sztár keszegre gyúrta magát.

Az izmokat egy szerep kedvéért magára dobó brit színész azt mondta, hogy egyáltalán nem számított arra a reakcióra, amit kapott a fotó, írja a DailyMail. Pegg elmondta, hogy többen, több barátja és a felesége szerint is úgy nézett ki kigyúrtan, mintha valamilyen betegséggel küszködne. Sokan pedig gratuláltak neki, meg inspirációként hivatkoztak rá, holott Pegg tényleg csak egy szerep kedvéért dobta magára az izmokat és teljesen furcsának tartja a reakciót, amit a neten kapott rá. Számára fura, hogy ez ennyire meglepte az embereket, holott már több akciófilmben is szerepelt.

Az a helyzet, hogy nem valamiféle nagy elhatározás után szántam rá magam erre. Csak egy sima fotó volt, amit az edzőm lőtt rólam és egyáltalán nem számítottam a felhajtásra, ami követte. Arra gondoltam, hogy az emberek fejében még mindig a slampos csávóként élek csak a Haláli hullák hajnalából.

Kiemelt kép: Dave J Hogan/Dave J Hogan/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik