Szórakozás

Már Bryce Dallas Howard apja is keveri őt és Jessica Chastaint egymással

Pedig annyira azért nem megkülönböztethetetlenek egymástól.

Jessica Chastaint és Bryce Dallas Howardot az évek során számtalan összekeverték már egymással, hála annak, hogy mindketten vörösek, nagyon világos a bőrül, és mindkettő színésznő. Sőt, ez még azelőtt kezdődött, mielőtt mindketten ismertek lettek volna, mondta el utóbbi Graham Norton talkshow-jában.

Nagyon hízelgő számomra, hogy összekevernek. Furcsa, mert ez még azelőtt elkezdődött, hogy hiresek lettünk volna. Én a New York University-re jártam, ő pedig a Julliardra, és rengeteget jártunk közös helyekre, Starbucks-ba, meg hasonló helyekre, az emberek meg meg voltak győződve, hogy mi ketten ugyanaz az ember vagyunk.

Nos, Chastain elmesélt most egy sztorit az Associated Press-nek, ami alapján még Bryce Dallas Howard filmrendező apja, Ron Howard is képes összekeverni kettejüket, írja a DailyMail.

Azt hiszem egy Apple Store-ban voltam és Ron Howard is ott volt, és emlékszem, hogy elsétáltam mellette és rájöttem, hogy jaj, az Ron Howard. Aztán meg a barátom, aki velem volt, elmesélte, hogy ő meg odafordult utána a mellette levő emberhez és azt mondta: azt hiszem láttam az imént Bryce-t.

A két színésznő egyébként szerepelt közös filmben is, méghozzá A segítségben, szóval aki rendszeresen összekeveri őket, annak egy zavaros élmény lehetett az a film.

Kiemelt kép: Alexandra Wyman/Getty Images, kate spade new york

Ajánlott videó

Olvasói sztorik