Szórakozás

Ariana Grande Pete Davidsonról: Szerettem, pedig alig ismertem

Előző lemezének felvételeire pedig alig emlékszik, hála az alkoholnak.

Ariana Grande a Vogue legújabb számának címlapsztorija, a magazinhoz készült interjúban pedig beszélt az elmúlt időszakról, a legutóbbi lemezéről, és szóba kerültek az exei is. A Saturday Night Live-os Pete Davidsont, akivel el is jegyezték egymást rövid időn belül, amolyan szórakoztató figyelemelterelésként írja le, akivel a szakítását kezelte Mac Miller rapperrel.

Könnyed volt és szórakoztató és őrült és valószerűtlen, és szerettem őt, pedig alig ismertem.

A legutóbbi lemezéről, a Thank U, Nextről pedig azt mondta, hogy fogalma sincs, hogyan jött össze, ugyanis egy nehéz időszakban született, amire már alig emlékszik.

Ha teljesen őszinte vagyok, nem emlékszem azokra a hónapokra az életemből, mert nagyon részeg és szomorú voltam rendszeresen. Nem emlékszem rá, hogyan kezdődött, meg hogyan fejeztük be, egyszer csak kész volt tíz dal. Azt hiszem ez volt az első lemezem, meg az első év életemben, amikor rájöttem, hogy képtelen vagyok egyedül lenni. Mindig jártam valakivel felnőtt életem során. Mindig volt valaki, akinek szép álmokat kívánhatok.

Ugyanakkor mint elmondja, abban az időszakban jött rá, hogy komoly problémái vannak, amivel ideje szembenéznie.

Szóval a Thank U, Next önmagam felfedezéséről szólt. Ijesztő pillanat volt, rájöttem, hogy szembe kell nézzek ezzel. Nincs több figyelemelterelés. Foglalkoznom kell ezzel a szarral.

Grande egyébként a lemezt megelőző időszakban szakított Davidsonnal, őt megelőző exe, Mac Miller pedig akkoriban halt meg drogtúladagolásban.

Kiemelt kép:  Jeff Kravitz/FilmMagic

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik